Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ερωτευμένη" η Σοφία Βογιατζάκη με τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας! Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου» (Video)

«Aυτή είναι η προσωπική μου άποψη»

20 Μαΐου 2023 14:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και για πρώτη φορά σχολίασε δημόσια τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Παράλληλα, στην υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη, αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου

Σοφία Βογιατζάκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ένας γλύκας! Είναι ένας άνθρωπος που έχει μόνο...»

«Σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου.

Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου αποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό».

Σε αμηχανία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος» στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ο δημοφιλής ηθοποιός ήρθε σε αμηχανία, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Αν έχουν δουλειές και λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα από την πρεμιέρα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες. Έρχεται μετά από κάποιες μέρες για να νιώσω κι εγώ πιο άνετος», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Μπορεί να μην μπορείτε να με ρωτήσετε, αλλά εγώ μπορώ να μην σας απαντήσω. Δεν θα σας απαντήσω κάτι γιατί αυτή τη στιγμή ζούμε μια πολύ όμορφη κατάσταση και οτιδήποτε εκτός θεάτρου αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μας αφορά. Έχουμε τέτοια ωραία χαρά και ευτυχία που θέλουμε να τη νιώσουμε και να τη χαρούμε».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απάντησε και για το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής: «Ένας ηθοποιός έχει το δικαίωμα να κάνει τα πάντα. Εγώ δεν νιώθω ότι είμαι σε μια τέτοια φάση να κάνω καμία παρουσίαση. Κάποιες φορές βέβαια έχω ζηλέψει και μερικά πράγματα που περνάνε ωραία».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share