Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - Η περιπέτεια με την υγεία του

Αναβάλλεται η παράστασή του

13 Ιανουαρίου 2022 22:12
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - Η περιπέτεια με την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μέσα από μια ανάρτηση στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα ιδιαίτερο σκίτσο με την φωτογραφία του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ενημέρωσε πως για τις επόμενες ημέρες αναβάλλεται η θεατρική παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στην οποία και πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Ακροπόλ.

Δείτε επίσης: "Η απώλειά του...": Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έγραψε στο instagram: «Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!!Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος .. θετικός και στον Covid. Θετικός όμως κι ως διάθεση.. θα περάσει κι αυτό και θα επανέλθουμε ακμαίοι και πιο δυνατοί».

Δείτε την ανάρτηση

Αποκάλυψη Ρένου Ρώτα: «Συναποφασίστηκε να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη»

Τους συντελεστές της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης η κάμερα του Πρωινού και τους ρώτησε για το πρόσφατο σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη. Ο Φάνης Μουρατίδης δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες, σε αντίθεση με τον Ρένο Ρώτα που αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ειλικρινά. Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε για αυτούς τους λόγους. Νομίζω πως ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη είναι με τον παραγωγό. Εμείς μάθαμε πως ήταν στο κοινό αφού έγινε το σκηνικό. Ρωτήσαμε γιατί καθυστέρησε η παράσταση, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Και μας είπαν για αυτόν τον λόγο. Δεν το συζητήσαμε μετά γιατί ήμασταν κουρασμένοι και δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ξεκάθαρα» είπε ο Ρένος Ρώτας.

Θυμίζουμε πως την αποκάλυψη πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστεί, έκανε σε ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών.

Όλα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν η Σάσα Σταμάτη πήγε στο θέατρο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Η δημοσιογράφος κάθισε μπροστά-μπροστά και τότε μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share