Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Συγκινεί η Σοφία Βόσσου: «Η κόρη μου είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου»

«Είμαστε και πάντα ήμασταν φίλες, αλλά με τα όρια της μάνας πάντα. Ήταν δύσκολη κατάσταση. Είχα χωρίσει έγκυος»

28 Νοεμβρίου 2023 20:00
Συγκινεί η Σοφία Βόσσου: «Η κόρη μου είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό ΣουΣου» και συγκίνησε, αναφέροντας πως η κόρη της είναι ο μεγαλύτερος σταθμός στη ζωή της.

Αρχικά, ανέφερε: «Στην εφηβεία σημαντικός σταθμός στην καλλιτεχνική μου ζωή ήταν ο σκηνοθέτης Γιώργος Καββαδίας. Εξαιρετικό ταλέντο, βραβευμένος σκηνοθέτης πλέον. Είναι ο πνευματικός μου πατέρας και μάνα σε συσκευασία του ενός. Είχα μια μάνα πολύ αυστηρή και μπορεί να με τρέλαινε στο τέλος. Του χρωστάω τα πάντα, με έλυσε. Τελειώνοντας το λύκειο ο πρώτος μου μεγάλος σταθμός ήταν το "Σούσουρο"». Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της ερμηνεύτριας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου πια. Είμαστε και πάντα ήμασταν φίλες, αλλά με τα όρια της μάνας πάντα. Ήταν δύσκολη κατάσταση. Είχα χωρίσει έγκυος. Η μαμά μου ήταν λίγο πέριεργη, έβριζε τον πατέρα στο παιδί και εγώ δεν ήθελα τέτοια. Δεν ήθελα να ακούει το παιδί μου για τον πατέρα του κάτι».

Ενώ, είπε στη συνέχεια: «Θέλω το παιδί ανεξάρτητο, να το φροντίζω backstage, όταν χρειάζεται το στήριγμα. Η δική μου μητέρα ήθελε να γίνω δικηγόρος σώνει και καλά. Μου έλεγε με την πίκρα στο στόμα: "Είχα εγώ τέτοια φωνή… δεν με άφησε ο παππούς σου, ήταν αυστηροί τότε". Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται στο '84. Ήταν ο πολύ μεγάλος σταθμός στη ζωή μου, ήταν σαν πατέρας στην Ερασμία, όπως και εγώ στον Στέργιο. Αγαπηθήκαμε πολύ, ζήσαμε έντονες στιγμές, και σαν άνθρωποι, σαν φίλοι, σαν εραστές, σαν σύντροφοι και δημιουργικά, ήταν ένα πακέτο φοβερό. Μέχρι το '94».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Σοφία Βόσσου σχολίασε: «Η περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου ήταν το Πανεπιστήμιο μου, ως προς τη ζωή μου. Εκεί κατάλαβα τη δύναμη που έχω. Σταθμός εκείνη τη φορά ήταν ο γιατρός μου, ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα πάνω απ' όλα είναι - είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας - αλλά πάνω απ' όλα ερχόταν κάθε ημέρα εδώ να με στηρίξει ψυχολογικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share