Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Το ομολόγησε η Σοφία Βόσσου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου» (video)

«Όταν έχεις μοιραστεί τόσα χρόνια από το κορμί σου, από την ψυχή σου, είναι δυνατόν να μην τον αγαπάς;»

25 Οκτωβρίου 2023 14:05
Το ομολόγησε η Σοφία Βόσσου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Σοφία Βόσσου, μετά την πρόσφατη εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της.

Η Σοφία Βόσσου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε: «Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Ένας από τους τρεις ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο κι έχεις μοιραστεί τόσα χρόνια από το κορμί σου, από την ψυχή σου, είναι δυνατόν να μην τον αγαπάς, επειδή δεν είσαι ερωτικά μαζί του; Η αγάπη είναι μία και αλλάζει χρώματα».

Γιάννης Πατέρας: Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Ματούλας, τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Αυτή ήταν η Ματούλα Κουτροπούλου, η θρυλική «Ματούλα του Κολωνακίου», η πρωτοπόρος του γυμνισμού στην Μύκονο, ο θρύλος, η ψυχή της παρέας, με τις υψηλές γνωριμίες και την πολυτάραχη ζωή και το κοινωνικό έργο στην μάχη κατά των ναρκωτικών.

Η Ματούλα που έζησε στα φώτα, στα κοσμικά κέντρα, στον κόσμο που τόσο αγάπησε και που έφυγε, έφυγε μόνη, σε ηλικία 76 ετών έφυγε μία εβδομάδα πριν βρεθεί στο σπίτι της στο πεδίο του Άρεως νεκρή.

Γιάννης Πατέρας: Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Ματούλης, τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Ματούλας;

«Στα δεκατρία μου το έσκαγα από το 6ο Γυμνάσιο Θηλέων, στην Κυψέλη, όπου πήγαινα, και παρακολουθούσα τα γυρίσματα διάφορων ταινιών. Εκεί γνωρίστηκα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, την εποχή του ”κορίτσια, ο Μπάρκουλης!”».

Θα ζήσουν έναν θυελλώδη έρωτα για χάρη της σχέσης τους θα περάσει 3 ημέρες στα κρατητήρια της Μπουμπουλίνας για να μαρτυρήσει ποιος ήταν ο άντρας που της έκανε, όπως το έβλεπαν τότε, το «κακό», δεν θα μιλήσει.

Ο μεγάλος έρωτας της, όμως ήταν άλλος θα πει: « Ο εφοπλιστής Γιάννης Πατέρας. Δεν φτάσαμε σε γάμο, γιατί λίγο προτού βγουν οι άδειες έγινε κάτι και σηκώθηκα κι έφυγα. Μέναμε μαζί πέντε χρόνια και, όταν έφυγα, δεν πήρα τίποτα από τα ρούχα και από τα μπιζού μου. Για μένα δεν ήταν ο εφοπλιστής, ήταν ο Γιάννης μου, τα πάντα στη ζωή μου».

Γιάννης Πατέρας: Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Ματούλης, τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Ο γάμος θα έρθει στην ζωή της με τον επιχειρηματία της ντίσκο Σαν Λορέντζο, τον Ρομπέρτο Καριέρε, ενώ η Ματούλα ήταν έγκυος στον γιό της τον Λορέντζο γνωστό από τη συμμετοχή σε ριάλιτι, στους 6 μήνες το ζευγάρι θα χωρίσει.

Η Ματούλα των εκκεντρικών εμφανίσεων με άλογο στο Κολωνάκι , η κοσμική, η ίδια θα αποκτήσει μια δυνατή φιλία με την Ζωή Λάσκαρη και θα εξομολογηθεί πως οι δύο γυναίκες παρακολουθούσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ίδια έπαιξε και στον κινηματογράφο όχι μόνο στο σίκουελ του «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» αλλά και στην «Πρόκληση» του 1971.

Η Ματούλα θα βρεθεί καλεσμένη στα κανάλια ως μια προσωπικότητα της διασκέδασης, της έντονης ζωής, αλλά και μετά την περιπέτεια της που την οδήγησε στην φυλακή για εννιά μήνες, «εκεί σταμάτησα οριστικά τη χρήση, η φυλακή για μένα είναι το χέρι του Θεού που με έσωσε» είχε πει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share