Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε και…» - Η «μπηχτή» της Δανάης Μπάρκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Video)

«Δεν έχει στασιό ο π@π@ς μας σε αυτήν την εκπομπή και δεν...»

27 Νοεμβρίου 2023 12:00
«Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε και…» - Η «μπηχτή» της Δανάης Μπάρκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The Break», τοποθετήθηκε η Δανάη Μπάρκα. Ο παρουσιαστής τόνισε πως πλέον κανείς στις πρωινές εκπομπές δεν λέει καλημέρα όρθιος, αντιθέτως όλοι κάθονται σε ένα γραφείο και σχολιάζουν. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη».

Η «μπηχτή» της Δανάης Μπάρκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το «Πάμε Δανάη» καλημέρισε τους τηλεθεατές όρθιοι και μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα έκανε και χιούμορ για το ότι τον ψάχνουν για συνέντευξη και εκείνος είναι…άφαντος!

«Γρηγόρη δεν βλέπεις την εκπομπή. Τέσσερα χρόνια σε κυνηγάμε, δεν σε βλέπουμε, δεν σε βρίσκουμε. Δεν έχει στασιό ο πωπός μας σε αυτήν την εκπομπή και δεν μας βλέπεις.

Δεν έχω χορέψει τσάμικο με τον Απόστολο Γκλέτσο; Μηνίσκο έπαθα! Γρηγόρη, ποιες εκπομπές βλέπεις; Πώς ξεκινάει η εκπομπή εδώ; Στεναχωρήθηκα.

Τέσσερα χρόνια τον παίρνουμε τον Γρηγόρη και όχι πιεστικά. Το ότι εγώ γνωρίζω έναν άνθρωπο, σέβομαι πάρα πολύ την ιδιωτικότητά του και δεν θέλω ποτέ να το εκμεταλλευτώ και να πω ότι “σε ξέρω 20 χρόνια, έλα και μίλα μου”. Τον έχουμε πάρει και δεν… Εγώ έχω πάει δύο φορές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του κρατήσεις κακία».

Μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της η Δανάη Μπάρκα - «Δεν μπορούσα να ανεπνεύσω - Έπαιρνα ειδική αγωγή» (video)

Στην μάχη της με τις κρίσεις πανικού αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης (22/11) μετά την απώλεια του παππού της με αφορμή τη συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη στο Στούντιο 4. Με την ευκαιρία, δείτε το αστείο περιστατικό που περιέγραψε η παρουσιάστρια με το σκυλί της.

«Εγώ έχω περάσει κρίσεις πανικού μόνο στην ενήλικη ζωή μου, όταν έχασα τον παππού μου. Όταν το έμαθα είχα φύγει για πολύ λίγα λεπτά από τον παππού μου να πάω να πάρω καφέ, ήταν τα πρώτα λεπτά μετά από καιρό που του άφησα το χέρι. Όταν γύρισα μου είπαν “μην περάσετε”, όποτε κατάλαβα ότι έφυγε. Τις πρώτες μέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες να μην τους θυμάμαι. Θυμάμαι τότε δεν ανέπνεα, έπαιρνα αγωγή και είχα ειδικές σακούλες. Είμαι τυχερή που ήταν όλοι οι δικοί μου άνθρωποι μαζί μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share