Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Έβαλα τα κλάματα. Μου έστειλε...» - Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει το μήνυμα που πήρε από τη Ζήνα Κουτσελίνη (video)

«Δε θα το ξεχάσω ποτέ...»

23 Νοεμβρίου 2023 17:47
«Έβαλα τα κλάματα. Μου έστειλε...» - Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει το μήνυμα που πήρε από τη Ζήνα Κουτσελίνη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερη αναφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη έκανε η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Πέμπτης (23/11), μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είχε συμβεί μεταξύ τους όταν βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα η εκπομπή της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως παρόλο που οι δυο γυναίκες δε γνωρίζονταν καθόλου, όταν έκανε το βήμα η ηθοποιός, η παρουσιάστρια της έστειλε αμέσως μήνυμα, δείχνοντάς της την υποστήριξή της και συμβουλεύοντάς την. Επίσης, «Δεν ξέρω αν το αξίζω» - Άναυδη η Ζήνα Κουτσελίνη, ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας τις γυναίκες που πήγαν για εκείνη στο Secret Song (video)

Η αποκάληψη της Δανάης Μπάρκα για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Οι άνθρωποι και τα στελέχη των καναλιών παίζουν μεγάλο ρόλο στο τι θα πιστέψουν και σε ποιον θα δώσουν χώρο και χρόνο, προκειμένου να δουν κάτι. Οι εποχές είναι εντελώς διαφορετικές. Πλέον, δεν είμαστε στα παλιά χρόνια, που ήταν άλλο το κοινό και ποσοτικά, όχι μόνο ποιοτικά.

Τώρα πια υπάρχουν τα social media, τα sites. Η πληροφορία σκορπίζεται με άλλο τρόπο, αλλά είναι πολύ σημαντικό όντως να έχει κάποιος υπομονή, κατά τη γνώμη μου. Και η Ζήνα, θέλω να σας πω, που δε θα το ξεχάσω ποτέ, όχι απλά είχε στηρίξει πολύ... Ήταν ο πρώτος άγνωστος, γιατί προσωπικά δε γνωριζόμασταν, που ξαφνικά άνοιξα το κινητό μου τη δεύτερη μέρα της εκπομπής την πρώτη πρώτη χρονιά και είδα ένα μακροσκελές κείμενο. Έβαλα τα κλάματα κανονικά. Και ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μου έστειλε ένα απίστευτα στηρικτικό μήνυμα και μου τόνιζε "Κάνε υπομονή, δούλεψε, μάθε τη δουλειά, μην επαναπαυτείς, αλλά κάνε υπομονή" και κάποια θετικά στοιχεία που έβλεπε», είπε αρχικά.

«Είναι σημαντικό, ειδικά στην περίοδο που επικρατεί και καραδοκεί το political correct πια, όχι ότι πάμε με το political correct μόνο, αλλά είναι σημαντικό όταν βλέπουμε ότι πλέον εν έτει 2023 προσπαθούμε όλοι να καλλιεργήσουμε μια μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και βλέπουμε βίντεο από παλιά καλή τηλεόραση και λέμε "Παναγία μου", είναι πάρα πολύ σημαντικό και από τα κανάλια και από όλους μας που φέρουμε μια ευθύνη, να σκεφτόμαστε ότι αυτά μένουν, το ότι έχουμε ένα βήμα πρέπει να σεβαστούμε τον κόσμο που μας βλέπει και κυρίως τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό, πλέον τουλάχιστον», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share