Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«ΠΑΝΤΕΛΟ MOY ΛΕΙΠΕΙΣ. Καθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Σήμερα θα γινόσουν 40» - Ανατριχιάζει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη (photo)

«Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά τον μπαμπά και θα τα ξαναπούμε»

23 Νοεμβρίου 2023 14:49
«ΠΑΝΤΕΛΟ MOY ΛΕΙΠΕΙΣ. Καθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Σήμερα θα γινόσουν 40» - Ανατριχιάζει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις εφτά χρόνια από τη μοιραία εκείνη ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, με τη μνήμη του ωστόσο να παραμένει ζωντανή. Επίσης, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο αδερφός του, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος.

Η οικογένεια του τραγουδιστή βιώνει το μεγαλύτερο πένθος από την απώλεια του και μάλιστα η Πέμπτη (23/11) είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τα μέλη της, καθώς ο Παντελής Παντελής θα είχε τα γενέθλιά του, αν ήταν στη ζωή.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στο Facebook έγινε γνωστή η είδηση, με τον πρώτο να αναφέρεται στον Παντελή με συγκλονιστικό τρόπο, καθώς θα έκλεινε τα 40 χρόνια ζωής, αν η μοίρα δεν είχε παίξει το τραγικό παιχνίδι της.

«ΠΑΝΤΕΛΟ MOY ΛΕΙΠΕΙΣ. Καθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Σήμερα θα γινόσουν 40»

«Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών ΠΑΝΤΕΛΟ μου. ΛΕΙΠΕΙΣ σε όλους μας όσο δεν φαντάζεσαι. Καθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κανε μια μεγάλη αγκαλιά το μπαμπά και θα τα ξαναπούμε», έγραψε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του - «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση στο Mega Καλημέρα για τον Παντελή Παντελίδη, την σύγκριση με τον αδελφό του, ενώ μίλησε πρώτη φορά για το θάνατο του πατέρα του, αναφέροντας πως δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα.

«Θα ήταν ιεροσυλία να είχα έπαρση ενώ έχω αδερφό τον «νούμερο 1» τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για έμενα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πάτερα μου. Μετά και την «απώλεια» του πάτερα μου, έχω δυο ανθρώπους να με «βλέπουν» και να αισθάνονται περήφανοι. Θεωρώ bullying να μου λένε ότι δεν έχω δικαίωμα να συνεχίσω το επάγγελμα του αδελφού μου. Χρειάζεται να ζητήσω άδεια από κάποιον για να κάνω αυτό που θέλει η ψυχή μου;», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Για την σύγκριση με τον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη σχολίασε: «Με ενοχλεί να λένε ότι μιμούμαι τον αδελφό μου, είναι λογικό να μοιάζουν οι φωνές μας. Ακόμα και ο Παντελής Παντελίδης που ήταν «νούμερο 1», δεχόταν αρνητικά σχόλια».

«Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Μάγια», δήλωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν καν ακόμα κυκλοφορήσει, προκάλεσε χαμό στο Τik Tok, με πολλές εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας, να το αποθεώνουν!

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που αυτή την περίοδο, μαζί με τους συνεργάτες του, ετοιμάζουν τις live εμφανίσεις τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκτός από το οπτικοποιημένο «Maya Maya», που θα απολαύσουμε σύντομα, ετοιμάζει και άλλες, πολλές, μουσικές εκπλήξεις!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share