ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά: «Ήμουν έγκυος, ήθελα να κάνω εμετό και με τραβούσαν 4 φωτογράφοι έξω από το σπίτι»

Φαίη Σκορδά: «Ήμουν έγκυος, ήθελα να κάνω εμετό και με τραβούσαν 4 φωτογράφοι έξω από το σπίτι»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας (20/11) σχολίασε με τους συνεργάτες της εκπομπής της το εργασιακό μπούλινγκ που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως έχει φάει το περισσότερο μπούλινγκ από κάθε άλλη παρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν λίγες οι φορές που την λύγισε.

Η Φαίη Σκορδά συζητώντας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέρθηκε και σε μια προσωπική εμπειρία, θέλοντας να τονίσει πως υπάρχουν κάποιες στιγμές που ακόμη και για τα δημόσια πρόσωπα θα πρέπει να είναι προσωπικές.

«Αν ένας άνθρωπος το έχει ζήσει πραγματικά γιατί είναι τα πιο πολλά χρόνια και είναι σε αυτό το μέγεθος. Όσο δύναμη και να έχεις, ξέρεις τι είναι να βγαίνεις από το σπίτι να θες να κάνεις εμετό επειδή είσαι έγκυος και να σε περιμένουν φωτογράφοι έξω από αυτό; Εκείνη την ώρα λες “άνθρωπος είμαι και εγώ”. Μετά έβγαιναν και έγραφαν ότι είμαι άρρωστη. Το πώς το χειρίζεσαι είναι άλλο θέμα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.




Η Φαίη Σκορδά δίνει τέλος στις φήμες και βάζει στην θέση τους όσους μεταδίδουν fake news για εκείνη

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί να στόλισε το πλατό της και να ήταν γεμάτη χαρά, όμως ήθελε να βάλει τέλος και σε όλα εκείνα που ακούγονται για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ.

«Όλα τα χρόνια υπάρχει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και για τους παρουσιαστές. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι είναι νωρίς. Πραγματικά όλα τα χρόνια τα άκουγα και τα διάβαζα όλα. Είναι η πρώτη φορά όμως που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχω σχολιάσει ποτέ τίποτα.

Πάντα χαμογελάω και λέω είναι νωρίς. Νιώθω ότι είναι σαν να μην έχουμε τι να πούμε και άντε λέμε “σίγουρα η Φαίη θα έχει προτάσεις”. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι, μπορεί άλλος στη θέση μου να έλεγε τι ωραία. Όποιοι παρουσιαστές τα πουλάνε αυτά, δεν είναι για τους επαγγελματίες. Δεν είναι στη δική μου λογική για το πώς πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω μπει σε καμία συζήτηση. Και όταν μπω, δεν θα το πω ποτέ. Όπως έχω κάνει και όλα τα χρόνια.



Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι σαν “άντε να γράψουμε κάτι”. Είναι λίγο υπερβολή. Το λέω γιατί τιμώ και το κανάλι που είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Καναλάρα, από εδώ παίρνω το ψωμί μου, όμως. Από εδώ αυτή τη στιγμή δουλεύουμε. Σε όποιο κανάλι.

Και στον ΑΝΤ1 που ήμουν 10 χρόνια, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήμουν εκεί και έκανα εμπορικά. Πρέπει να τιμάμε το που είμαστε και τέλος του μήνα από που μπαίνει ο μισθός μας» τόνισε κατηγορηματικά η Φαίη Σκορδά.

The Secret Song: “Η αποθέωση στο Twitter και τα λόγια της Γερμανού: ”Μέχρι την επόμενη φορά (2024) να θυμόμαστε ότι στην σκηνή αυτής της εκπομπής, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ”

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε ακόμη ένα βραδινό ραντεβού με το τηλεοπτικό της κοινό και χάρισε στιγμές γέλιου, συγκίνησης ,με το “ The Secret Song“. 

Κάτια Δανδουλάκη, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Καραμίχος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Μελίνα Ασλανίδου, Λάκης Παπαδόπουλος, Ζήνα Κουτσελίνη και Ρένος Χαραλαμπίδης κάθισαν στη λευκή καρέκλα και είδαν αγαπημένα τους πρόσωπα και τραγούδια να ζωντανεύουν απέναντί τους σαν μια μικρή ταινία.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου