Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Μούγγα» η Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on air αντίδραση μετά την αναγγελία του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη (video)

Γύρισε την πλάτη κι έφυγε η ηθοποιός

20 Νοεμβρίου 2023 11:41
«Μούγγα» η Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on air αντίδραση μετά την αναγγελία του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως είναι γνωστό εδώ και πέντε μέρες, η Δήμητρα Ματσούκα πρόκειται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του επί χρόνια συντρόφου της, Πέτρου Κόκκαλη. Μάλιστα, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Ο Ευρωβουλευτής και επιχειρηματίας, που είναι ζευγάρι με την ηθοποιό από το 2017, δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αναγγελία του γάμου τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της θεατρικής της παράστασης, με την ίδια να μην επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση πάνω στο θέμα. Αντιθέτως, γύρισε πλάτη και αποχώρησε.

Αμήχανος ο Πέτρος Κόκκαλης: Η αντίδραση στην αναφορά του γάμου του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Λίγες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Επίλογος» για να μιλήσει για την μεγάλη αυτή απόφαση που πήρε αλλά και τις φήμες ότι ιδρύει νέο κόμμα. Ο ίδιος εμφανίστηκε αμήχανος, όταν έγινε αναφορά on air στο γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης, ο Απόστολος Μαγγηριάδης δεν δίστασε να ευχηθεί στον Πέτρο Κόκκαλη και για τον επερχόμενο γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα

«Με κάποιον τρόπο ήσασταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας αυτή την εβδομάδα με ένα πολιτικό διαζύγιο και για έναν γάμο. Ευχόμαστε η ώρα η καλή» του ευχήθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, με τον Πέτρο Κόκκαλη εμφανώς αμήχανος να δέχεται τις ευχές.

«Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ» απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ήθελε να κάνει το παιδί του: Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για τον Κόκκαλη 7 μήνες πριν την αναγγελία γάμου (video)

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Δήμητρα Ματούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Το ζευγάρι δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση του, κάτι που φάνηκε για μια ακόμη φορά μέσα από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν επτά μήνες η ηθοποιός στην εκπομπή «Τετ-α-τετ».

Πιο αναλυτικά, η Δημήτρα Ματσούκα είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη και στο κομμάτι της μητρότητας, τονίζοντας πως αν τον είχε γνωρίσει πιο νωρίς ίσως και να είχαν αποκτήσει παιδί μαζί, κάτι που κάνει σαφές ότι τον θεωρεί ως τον άντρα της ζωής της.

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα πολύ να μεγαλώνω ωραία, δε με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα τελικά», είχε πει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share