ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για την Αλκυόνη Παπαδάκη: «Πάγωσε η ζωή! Έχασα τον γιο και τον σύζυγό μου μέσα σε 6 μήνες – Ζω με 250 ευρώ» (video)

Δύσκολες ώρες για την Αλκυόνη Παπαδάκη: «Πάγωσε η ζωή! Έχασα τον γιο και τον σύζυγό μου μέσα σε 6 μήνες – Ζω με 250 ευρώ» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή της εξομολογήθηκε η διακεκριμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο σπίτι της.

Η ίδια ανέφερε ότι ζει με μόλις 250 ευρώ, αλλά δήλωσε αποφασισμένη να συνεχίσει να παλεύει με αισιοδοξία. Μοιράστηκε, επίσης, την εμπειρία της για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη ζωή της, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τον δύσκολο χαμό του γιου της και του συζύγου της, που τη στιγμάτισαν.

Αλκυόνη Παπαδάκη: «Δε μιλάμε για μοναξιά, αλλά για ερημιά. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να σταθώ στα πόδια μου»

«Είναι μια εποχή δύσκολη για τα βιβλία, γενικά. Επειδή μου συνέβησαν αυτά τα γεγονότα απανωτά, και τα πιο δύσκολα. Όπως το να χάσω το παιδί μου. Έχω ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω μου. Δεν μπόρεσα να κάνω ένα νέο βιβλίο. Ένα καινούργιο βιβλίο τραβάει και τα προηγούμενα. Πάγωσε η ζωή. Δε μου φταίει κανείς. Εμένα μου πήγε η ζωή σε καταιγίδα», ανέφερε η Αλκυόνη Παπαδάκη στην εκπομπή «Επί Τόπου» στο Open.



Στη συνέχεια, η γνωστή συγγραφέας πρόσθεσε: «Χάνω τον σύζυγό μου και τον γιο μου, ήταν 42 χρονών. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί κανείς. Δεν μπορούσα αυτή την εποχή, γιατί δεν ήταν μόνο οι θάνατοι, προηγήθηκαν νοσοκομεία. Δεν μπόρεσα να γράψω και ακόμα δεν μπορώ. Έχω στο μυαλό μου ότι θα γράψω ένα δυνατό βιβλίο για όσα έζησα».

Δείτε επίσης: «Ταλαιπωρούμαι! Δε ζω τη ζωή που ζούσα»: Δύσκολες ώρες για την Κωνσταντίνα, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Τέλος, αποκάλυψε: «Ο γιος μου έφυγε από κύρωση του ήπατος. Ήταν λίγο φευγάτος και έπινε τελευταία. Δεν το έχω ξεπεράσει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει στη ζωή μου. Περιμένω κάθε βράδυ το κλειδί στην πόρτα ή το πρωί να φωνάζει “μαμά”. Είναι όλα νωπά ακόμη! Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερημιά. Δε μιλάμε για μοναξιά, αλλά για ερημιά. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να σταθώ στα πόδια μου».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου