ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κοιλιά τούρλα: «Απ’ ό,τι φαίνεται με…» – Η σ@ξ@ φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κοιλιά τούρλα: «Απ’ ό,τι φαίνεται με…» – Η σ@ξ@ φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ και κοιλιά τούρλα η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μία σ@ξ@ φωτογραφία στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παράλληλα, δείτε εδώ την εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε μία από τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις με κολλητό δερμάτινο και σκίσιμο εκεί που δεν πρέπει.

Συγκεκριμένα, μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του σε λίγους μήνες και θα χαρίσει στον γιο τους Βύρωνα ένα αδελφάκι. Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή τη νέα συνθήκη της ζωής τους.

Η Κατερίνα Στικούδη που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το μωρό της, φέτος μπήκε από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων και το πρωί της Πέμπτης 16/1 αποκάλυψε ότι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Απ’ ό,τι φαίνεται με…»

Με μια τολμηρή εμφάνιση, η τραγουδίστρια ντύθηκε στα κόκκινα, φόρεσε και το σκουφάκι του Άι Βασίλη και πόζαρε στο μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Απ’ ό,τι φαίνεται με μαγιό θα υποδεχτούμε φέτος τα Χριστούγεννα. Δεν άντεξα, στόλισα νωρίς να τα χαρώ 2 μήνες», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κατερίνα Στικούδη: «Δε χρειάστηκε να πειραματιστώ πολύ…» – Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε για το χώρο του μόντελινγκ, ρωτήθηκε για τυχόν άβολα ραντεβού που έχει βιώσει αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια. Με την ευκαιρία, δείτε το στιγμιότυπο από το γεύμα της Κατερίνας Στικούδη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ένα μοντέλο πρέπει να έχει μυαλό. Χωρίς αυτό δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο χώρος του μόντελινγκ είναι πολύ σκληρός αλλά δε πρέπει να βλέπουμε εμπόδια παντού. Πρέπει να ονειρευόμαστε, να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε» είπε η Κατερίνα Στικούδη.




«Ευτυχώς με βοήθησε η τύχη, η μοίρα και δε χρειάστηκε να πειραματιστώ τόσο πολύ. Γνώρισα πολύ μικρή τον Βαγγέλη και δεν πρόλαβα να κάνω πολλές τέτοιες εξόδους» απάντησε με χιούμορ για ραντεβού που μπορεί να είχε βγει πριν παντρευτεί με κάποιον που δεν ήταν τόσο ευφυής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο My Style Rocks.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου