Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σπάραξε η Νίκη Παλληκαράκη για την Κάτια Νικολαΐδου: «Ένα βελούδινο πλάσμα, νόμιζα είχε ησυχάσει, δεν ήξερα ότι έδινε μία καινούργια μάχη»

«Βαθιά αισθαντικός άνθρωπος, ήταν πολύ ευχαριστημένη όμως με το restart που είχε κάνει»

14 Νοεμβρίου 2023 17:05
Σπάραξε η Νίκη Παλληκαράκη για την Κάτια Νικολαΐδου: «Ένα βελούδινο πλάσμα, νόμιζα είχε ησυχάσει,  δεν ήξερα ότι έδινε μία καινούργια μάχη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάραξε η Νίκη Παλληκαράκη, μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός την χαρακτήρισε «βελούδινο πλάσμα» και εξομολογήθηκε πως νόμιζε ότι είχε ησυχάσει, καθώς δεν ήξερε ότι έδινε μια καινούργια μάχη με τον καρκίνο.

«Έχω να σου πω τα καλύτερα, ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα «βελούδινο πλάσμα», έτσι την έλεγα. Το βλέμμα της, το χαμόγελό της, εργάτης στη δουλειά, πρώτη και καλύτερη, τυπικός και ταλαντούχος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη. Την ίδια ώρα, σοκάρει το ηχητικό μήνυμα που έστειλε η Κάτια Νικολαΐδου πριν πεθάνει.

«Βαθιά αισθαντικός άνθρωπος, μερικές φορές μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και με ένα μόνο βλέμμα. Άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συναδέλφους και στους τεχνικούς», τόνισε η ηθοποιός.

«Την είχα χάσει τελευταία, ήξερα ότι ασχολιόταν με κάτι άλλο και της είχα σχολιάσει: τι ωραία που κάνεις κάτι που σου αρέσει και είσαι ήρεμη, χωρίς το άγχος του βιοπορισμού», ανέφερε η Νίκη Παλληκαράκη για την Κάτια Νικολαΐδου.

«Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ο θάνατός της, δεν ήξερα ότι έδινε μία καινούργια μάχη. Δεν την έβλεπα τελευταία να δουλεύει και παραξενευόμουν, γιατί ήταν ένα πολύ ταλαντούχο και εργατικό πλάσμα.

Ήταν πολύ ευχαριστημένη όμως με το restart που είχε κάνει. Νόμιζα ότι είχε ησυχάσει, δεν σε άφηνε κιόλας να καταλάβεις. Την είχα συναντήσει τελευταία φορά τον χειμώνα σε μία επίσημη πρεμιέρα. Δεν σου μετέφερε ποτέ κανένα πρόβλημά της», εξομολογήθηκε η Νίκη Παλληκαράκη στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Σπαραξικάρδιο το αντίο της μητέρας της - Πλήθος κόσμου στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου

Σπαραξικάρδιο ήταν το τελευταίο αντίο της μητέρας της Κάτιας Νικολαΐδου στην κηδεία, καθώς δεν άντεξε και κατέρρευσε. Στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου που τη θαύμαζε. Την ίδια ώρα, σοκάρει το ηχητικό μήνυμα που έστειλε πριν πεθάνει.

Η ηθοποιός που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών την περασμένη Τετάρτη 8/11 βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όσους είχε τύχει να μοιραστούν στιγμές της ζωής τους μαζί της.

Πρώτοι στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου έφτασαν ο αδελφός της ηθοποιού, Τάκης Νικολαΐδης με τη μητέρα τους, οι οποίοι ακόμη δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον χαμό της

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου μητέρα

Η μητέρα της ηθοποιού, έπεσε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων μόλις έφτασε, ενώ όταν τελείωσε η τελετή, βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στην κηδεία της είναι ο κολλητός της φίλος, σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος καθώς και oι: Σπύρος Μπιμπίλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Δημήτρης Γιώτης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Δημήτρης Αρναβίτης, Έλενα Βρεττού και Κωνσταντίνος Μάνος.

Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα».

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share