Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Κοριτσάκι μου καλό δρόμο να έχεις. Στο καλό να πας. Με πονάει...» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς για την Κάτια Νικολαΐδου (Video)

«Η Κάτια ήταν ένα ανεκτίμητο και ευγενικό πλάσμα. Μία ταλαντούχα συνάδερφός μου, με όμορφη ψυχή, με όμορφη ζωή και όμορφο μυαλό...»

13 Νοεμβρίου 2023 12:12
«Κοριτσάκι μου καλό δρόμο να έχεις. Στο καλό να πας. Με πονάει...» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς για την Κάτια Νικολαΐδου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Τάσος Χαλκιάς ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου με την οποία είχε συνεργαστεί στην πετυχημένη σειρά, «Θα σε δω στο πλοίο» στον Alpha και σήμερα, 13 Νοεμβρίου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία της.

«Κοριτσάκι μου καλό δρόμο να έχεις. Στο καλό να πας. Με πονάει...»

«Η Κάτια ήταν ένα ανεκτίμητο και ευγενικό πλάσμα. Μία ταλαντούχα συνάδερφός μου, με όμορφη ψυχή, με όμορφη ζωή και όμορφο μυαλό θα είναι πάντα μέσα σου και θα ζει…»!

Ο ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσαν μαζί στη σειρά του Alpha, Θα σε δω στο πλοίο: «Τότε η Κάτια έπαθε αυτή την ασθένεια. Θα πω ένα στιγμιότυπο, όπου κανείς μας δεν είχε πάρει χαμπάρι και η Κάτια ήρθε στο γύρισμα με ένα μαντηλάκι στο λαιμό… Ήταν πραγματικά κάτι πολύ όμορφο με ένα μαντηλάκι στο λαιμό, πολύ λαμπερό και της είπα «Αχ μου αρέσει πολύ το νέο look σου… και ταιριάζει και με το ρόλο σου….» Μου λέει «Μου πάει; Θα το κρατήσω» και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια είπε: «Κοριτσάκι μου καλό δρόμο να έχεις. Στο καλό να πας. Εμείς που μείναμε πίσω, θα σε αγαπάμε για πάντα… Στο καλό αγάπη ,ου, δεν έχω να πω κάτι άλλο με πονάει…»!

«Έχω χάσει λίγο βάρος...»: Ανατριχιάζει το ηχητικό μήνυμα που έστειλε η Κάτια Νικολαΐδου 15 μέρες πριν από τον θάνατό της

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου. Ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος, αποκάλυψε το ηχητικό μήνυμα που του είχε στείλει 15 μέρες πριν φύγει από τη ζωή, στο οποίο αναφέρει ότι έχει χάσει λίγο βάρος και ανατριχιάζει.

Η δημοφιλής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ηττημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και πολλά χρόνια.

Μέχρι το τέλος στο πλευρό της ο αδελφικός της φίλος, ο σχεδιαστής, Δημήτρης Στρέπκος, δίπλα στον οποίο βλέπαμε συχνά την ηθοποιός σε βραδινές εξόδους και φωτογραφίσεις. Την ίδια ώρα «ραγίζουν» καρδιές τα λόγια της ανιψιάς της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε το ηχητικό μήνυμα που έλαβε από την Κάτια Νικολαΐδου, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, 15 μέρες πριν από τον θάνατό της.

Μου είχε κάνει να πιστέψω ότι θα το ξεπεράσει. «Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα πριν από 15 μέρες, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά γιατί το πρόβλημα στον λαιμό: “Ετοίμασε τα ρούχα μου λέει θα κάνουμε νέο shooting, έχω χάσει λίγο βάρος, αλλά θα χωράω τέλεια στα ρούχα σου”» ήταν τα λόγια της Κάτιας Νικολαΐδου μέσα από το νοσοκομείο, η οποία πίστευε ότι θα επανέλθει στην καθημερινότητα, μέχρι στην στιγμή που τη νίκησε ο θάνατος.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share