Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένη η Βάσω Λασκαράκη: «10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα»

Σε πελάγη ευτυχίας η γνωστή ηθοποιός

12 Νοεμβρίου 2023 15:08
Τρισευτυχισμένη η Βάσω Λασκαράκη: «10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρισευτυχισμένη είναι η Βάσω Λασκαράκη, καθώς η μοναχοκόρη της είχε τα γενέθλιά της και η γνωστή ηθοποιός της ευχήθηκε, αναφέροντας «10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα».

Η μικρή Εύα, στις 10/11 έγινε 10 ετών και η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Να θυμίσουμε ότι η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη από το γάμο τους την μικρή, Έυα. Επίσης, δείτε την έκπληξη που της έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Έτσι, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της όμορφης Εύας όπου κάνει ακροβατικά κάτω από το ηλιοβασίλεμα.

«10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Να σε χαιρόμαστε λουλούδι μου όμορφο. Χρόνια σου πολλά καλά και όμορφα» έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός και ευχήθηκε στην πριγκίπισσά της!

Δείτε παρακάτω τις ευχές της Βάσως Λασκαράκη στην κόρη της για τα γενέθλιά της:

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μοιράστηκε ένα βίντεο της σε μικρότερη ηλικία και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Ήρθες πριν 10 χρόνια και το Σ’αγαπώ απέκτησε νόημα… Για πάντα Σ’αγαπώ».

Υποστηρικτικός με τη Βάσω Λασκαράκη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε. Βαρέθηκε να...» (video)

Αρκετό μελάνι «χύθηκε» τις τελευταίες μέρες για την αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θεωρήθηκε πως η ηθοποιός εκνευρίστηκε, ωστόσο ο ίδιος, πήρε θέση στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επισήμανε πως ακριβώς επειδή την γνωρίζει πολύ καλά, καταλαβαίνει πως ο τρόπος που απάντησε δεν έκρυβε κάποιο παράπονο ή θυμό, τονίζοντας πως έκανε απλώς πλάκα, μιας που συνηθίζεται να τη ρωτούν για την σχέση τους, κάτι που πολλές φορές καταντά κουραστικό.

Άλλωστε, οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, διότι έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την οποία προσπαθούν να προστατεύσουν με κάθε κόστος και είναι πάντοτε η προτεραιότητά τους.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Βάσως Λασκαράκη σε ερώτηση για τον ίδιο

«Έχω δει αποσπάσματα από την καινούργια εκπομπή της Βάσως. Είναι μια χαρά, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι έχει μέλλον στην παρουσίαση. Δεν έχει προκύψει να πάω καλεσμένος», είπε αρχικά ο ίδιος.

Έπειτα, πήρε θέση για την αντίδρασή της: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε, είναι το χιούμορ της Βάσως, είναι αρκετά καυστική και ήταν μία απάντηση με αρκετό χιούμορ. Προφανώς και την έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και βαρέθηκε να δίνει την ίδια απάντηση συνέχεια. Είναι αναλόγως και σε τι φάση πετυχαίνεις τον άλλο. Έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουμε το μυαλό αν δεν θέλουμε να απαντήσουμε κάτι, να ελιχθούμε και να απαντήσουμε κάτι άλλο».

Όσον αφορά την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, επισήμανε στο τέλος απλώς: «Η Κατερίνα είναι καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share