Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου ηθοποιού

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

11 Νοεμβρίου 2023 18:55
Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου ηθοποιού
Από Κυριάκος Μελλίδης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση πως ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Ο ηθοποιός βρισκόταν τους τελευταίους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό του. Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ είχε θέσει τον εαυτό του και σε πλήρη αφωνία.

Η κηδεία του Σπύρου Φωκά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία βούληση του.

Η Ανακοινωση της οικογενειας του μεγαλου μας ηθοποιου Σπυρου Φωκά!

Posted by ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ on Saturday, November 11, 2023

«Ραγίζει» καρδιές η Ρίκα Διαλυνά για τον Σπύρο Φωκά: «Θα θυμάμαι πάντα την καλοσύνη του, την καρδιά του που ήταν πάντα ανοιχτή για όλους»

«Θα θυμάμαι πάντα την καλοσύνη του, την καρδιά του που ήταν πάντα ανοιχτή για όλους» αυτό ήταν το αντίο της Ρίκας Διαλυνά στον Σπύρο Φωκά και «ράγισε» καρδιές.

Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή, το πρωινό της Παρασκευής, σε ηλικία 86 ετών βυθίζοντας σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο στο πένθος και τη θλίψη. Πλήθος αγαπημένων του φίλων και συναδέλφων μίλησε για εκείνον στην τηλεόραση, έγραψε για εκείνον μια κουβέντα γλυκιά στα social media.

Ανάμεσα τους η Ρίκα Διαλυνά, η οποία και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς για τον δικό της Σπύρο Φωκά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη νύχτα της ίδιας ημέρας. Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί σε μια κινηματογραφική ταινία και είχαν συνδεθεί ουσιαστικά, όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστείς ανθρώπους που έχεις κάνει παρέα, έχεις θαυμάσει, έχεις αγαπήσει και έχεις συνεργαστεί να φεύγουν. Με τον Σπύρο είχαμε γυρίσει μια ταινία αλλά είχαμε συνδεθεί και όταν ήμασταν έξω» εξομολογήθηκε, αρχικά, η Ρίκα Διαλυνά στα λεγόμενα της.

«Ποτέ δεν τον είχα ακούσει να πει κακή κουβέντα για κανένα συνάδελφο» πρόσθεσε, με φωνή φορτισμένη, η δημοφιλής ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής. «Θα θυμάμαι πάντα την καλοσύνη του, την καρδιά του που ήταν πάντα ανοιχτή για όλους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share