Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Πυρά» Χρηστίδου σε Αντώνη Ρέμο: «Πήγε να το γυρίσει σε ρατσιστικό, ο Light δεν είχε τέτοια διάθεση»

«Εγώ που δεν έχω τις δικές τους γνώσεις με τη μουσική θα συμφωνήσω με τον Light...»

11 Νοεμβρίου 2023 12:27
«Πυρά» Χρηστίδου σε Αντώνη Ρέμο: «Πήγε να το γυρίσει σε ρατσιστικό, ο Light δεν είχε τέτοια διάθεση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δικά της «πυρά» στον Αντώνη Ρέμο έριξε η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφερόμενη στην έντονη διαφωνία που είχε ο τραγουδιστής με τον Light στο Fame Story, λέγοντας πως πήγε να το γυρίσει στο ρατσιστικό. Παράλληλα, δείτε το ξέσπασμα που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος εναντίον του τραπερ.

Ο γνωστός τραγουδιστής ενοχλήθηκε με τις εκφράσεις του τράπερ για την «μαύρη κουλτούρα» της μουσικής, τονίζοντας πως δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους και τη μουσική από το χρώμα του δέρματος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθώντας το απόσπασμα σχολίασε: «Εγώ που δεν έχω τις δικές τους γνώσεις με τη μουσική θα συμφωνήσω με τον Light και θα διαφωνήσω με τον Αντώνη Ρέμο με την “μαύρη μουσική” και με την κουλτούρα βασικά. Εκπροσωπεί μια κουλτούρα και με ενόχλησε λίγο αυτό από τον Αντώνη, θα είμαι πολύ ειλικρινής που πήγε να το γυρίσει σε ρατσιστικό και να δώσει ρατσιστική χροιά γιατί επί της ουσίας δεν είχε τέτοια διάθεση ο Light».

Και λίγα λεπτά μετά ξεκαθάρισε: «Δεν έκανε ρατσιστικό σχόλιο γιατί δεν έχω αποδώσει εγώ τέτοιον χαρακτηρισμό. Είπα ότι έδωσε ρατσιστική χροιά στου Light το σχόλιο. Ο Αντώνης Ρέμος δεν έκανε ρατσιστικό σχόλιο», είπε στον τηλεοπτικό αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο

Fame Story: «Λύγισε» ο Αντώνης Ρέμος - «Μου έστειλε μήνυμα η κόρη μου, συγκινήθηκε με την εκτέλεση σου»

Fame Story: «Λύγισε» ο Αντώνης Ρέμος, όταν κατά τη διάρκεια του live του έστειλε μήνυμα η κόρη του, η οποία συγκινήθηκε με την εκτέλεση σου ενός διαγωνιζόμενου.

Ο Δημήτρης σε αυτός το live κλήθηκε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Το πάρτυ». Την ίδια στιγμή, ο Nicky συγκλόνισε με την ιστορία της ζωής του.

Αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ο σπουδαστής του Fame Story ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο για να σχολιάσει την προσπάθεια του διαγωνιζόμενου και έμελλε να τον εκπλήξει.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σταθώ, Δημήτρη, πρώτον πως κάπου εκεί πέρα κάτω είδα ένα πρόσωπο, ένα κορίτσι που ήταν συγκινημένο. Έβλεπα, έτσι, με πόση συγκίνηση σε κοιτούσε και όχι μόνο η κοπέλα κάτω από το κοινό αλλά και η κόρη μου. Μου έστειλε μήνυμα, της στέλνω και γω ένα μήνυμα με πολλή πολλή αγάπη, στην Ελενίτσα μου που θα πάει για ύπνο σε λίγο, συγκινήθηκε πάρα πολύ με αυτή την εκτέλεση σου».

«Αυτό λοιπόν για εμένα λέει πάρα πολλά. Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και τον σταυρό, που ο καθένας μας σηκώνει, ξέρει γιατί τον σηκώνει και ξέρει τον τρόπο να τον σηκώνει. Εγώ σε χαίρομαι και πραγματικά σήμερα με ταξίδεψες με τον τρόπο που τραγούδησες».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share