Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Nicky στο Fame Story: «Ψάχναμε φαγητό στα σκουπίδια - Μεγαλώσαμε σε...»

Η συγκινητική του εξομολόγηση για τα πολύ δύσκολα παιδικά του χρόνια

6 Οκτωβρίου 2023 15:34
Συγκλονίζει ο Nicky στο Fame Story: «Ψάχναμε φαγητό στα σκουπίδια - Μεγαλώσαμε σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι σπουδαστές του Fame Story βρήκαν λίγο χρόνο ανάμεσα στα μαθήματά τους και έκαναν μια πολύ βαθιά και ουσιαστική συζήτηση.

Ο Nicky με αφορμή τις συζητήσεις τους περί φτώχειας προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε, ο πατέρας του σπαταλούσε αλόγιστα τα χρήματά του είτε σε ναρκωτικές ουσίες, είτε σε γυναίκες, με αποτέλεσμα στο σπίτι να μην έχουν ούτε φαγητό. Στο δωμάτιο επικοινωνίας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και το τώρα που είναι πιο καλά από ποτέ: «Μέχρι τα 11 μου ζούσε στο σπίτι μαζί με τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τις αδερφές μου αλλά οι καταστάσεις δεν ήταν και οι καλύτερες.

Κάποιες φορές δεν είχαμε φαγητό, κάποιο μέλος της οικογένειας πήγαινε να βρει φαγητό από τα σκουπίδια. Σκεφτόμουν ότι δεν θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο αλλά ευτυχώς τελείωσε και μεγαλώσαμε και οι τρεις σε ιδρύματα. Η μουσική ήταν αυτό που με κράτησε να μην καταρρεύσω, να μην κάνω κάτι χωρίς επιστροφή.Ό,τι έγινε το έχω αντιμετωπίσω, το έχω υπέρ αναλύσει και τώρα είμαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που ήμουν ποτέ».

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Fame Story: Ο θάνατος 9χρονου αδερφού συμμετέχοντα που "τσάκισε" καρδιές - Η ιστορία που «άγγιξε» τους πάντες (Video)

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το βράδυ το Fame Story, όπου με ποικίλα σχόλια το «υποδέχτηκε» το Twitter,
το μουσικό σόου που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και ανάμεσα στους παίκτες που συγκίνησαν τόσο με τη φωνή όσο και με την προσωπική του ιστορία ήταν ο Δημήτρης Κλειδάς.

«Μαγεύτηκε» η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του Fame Story Ηρώ από την ερμηνεία του Δημήτρη Κλειδά. Όπως του είπε, έχει «αυτοαναφορά». Λόγω του ότι ερμήνευσε το «Ένα Γράμμα» του Γιάννη Πάριου, η Ηρώ τον ρώτησε για το δικό του «γράμμα».

Τότε, ο Δημήτρης αποκάλυψε ότι σε ηλικία μόλις 9 ετών «έχασε» τον αδερφό του. Δε θέλησε ωστόσο να μιλήσει περισσότερο για αυτό.

«Δεν ήξερα ότι έχεις βιώσει μία απώλεια. Δε λέμε ένα τραγούδι, δεν ερμηνεύουμε ένα τραγούδι. Είμαστε το τραγούδι! Η ιστορία σου είσαι εσύ!» τού είπε.

«Πάλεψε πολύ»

Η θεία του, μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτει τις εξαρτήσεις της οικογένειας και τις ανύπαρκτες σχέσεις του Δημήτρη με τον πατέρα του.

«Ο Δημήτρης είναι σαν παιδί μου. Σε ηλικία 14 ετών έφυγε για την Ισπανία και έζησε αρκετά χρόνια με τους γονείς του που είχαν προβλήματα. Πάλεψε πολύ με ανθρώπους που ήταν εξαρτημένοι και είχαν ψυχιατρικά νοσήματα. Από όσα έζησε κατάφερε να βγει πιο ώριμος, τα βιώματά του είναι αυτά που τον έφεραν εδώ με αγώνα και κόπο».

Όπως λέει η ίδια: «Ο Δημήτρης θα μπορούσε να μην ήταν σήμερα εδώ και να ήταν αλλού. Η οικογένειά του ήταν σε κοινότητα απεξάρτησης, ευτυχώς κατάφεραν να βγουν. Ο πατέρας του ζει στην Αθήνα και δεν έχουν υγιείς σχέσεις. Ο Δημήτρης έχει χάσει και τον μεγάλο αδερφό του σε τροχαίο, ήταν ένα χαρισματικό παιδί».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share