Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

"Λύγισε" ο Γιώργος Παρτσαλάκης για την Κάτια Νικολαΐδου: «Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω...» (Video)

«Να ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά τη θαύμαζα»

9 Νοεμβρίου 2023 12:44
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στο «Πρωινό» για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου, με την οποία συνεργάστηκε τηλεοπτικά στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο». Επίσης, «έσπασε» με λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου.

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά όπου την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση»

Και πρόσθεσε: «Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ‘ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά τη θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι ομορφιά μου»

«Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω...»

Και συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα: «Ήτανε σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω»

«Είμαι σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου» - "Κατέρρευσε" και ξέσπασε σε κλάματα η Μπέσσυ Μάλφα για την Κάτια Νικολαΐδου (Video)

"Κατέρρευσε" η Μπέσσυ Μάλφα από τον θάνατο της κολλητής της Κάτιας Νικολαϊδου, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο.

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τη γενναία φίλη της και σπουδαία ηθοποιό στο «Πρωινό» αλλά πολλές φορές κόμπιασε και δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Επίσης, συγκινεί ο Θανάσης Πάτρας στο "αντίο" για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου.

«Είμαι σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου»

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος, πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως καταλαβαίνετε σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου… Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω»!

«Αυτό που ξέρω, είναι ότι ήταν μία αγία, μία σπουδαία γυναίκα, δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ και θα την αγαπώ… Θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Κάτια… όμως ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος, να με συγχωρείτε. Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι δύσκολο… Συγχωρέστε με…» και κατέρρευσε η ηθοποιός τονίζοντας ότι πάντα ήταν αισιόδοξη και δεν την φόβιζε ούτε ο θάνατος»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share