Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μοναδική συνύπαρξη: Στα μπουζούκια η Νάνα Μούσχουρη - Το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (video)

Καταχειροκροτήθηκαν

4 Νοεμβρίου 2023 15:20
Μοναδική συνύπαρξη: Στα μπουζούκια η Νάνα Μούσχουρη - Το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στο νυχτερινό κέντο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε η Νάνα Μούσχουρη, πιάνοντας μάλιστα και το μικρόφωνο να τραγουδήσει.

Με θερμά χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου το ντουέτο της με τη Νάνα Μούσχουρη.

Δείτε επίσης: Δεκαετίες μουσικής ιστορίας: Η συγκινητική συνάντηση της Νάνας Μούσχουρη με τον 99χρονο Μίμη Πλέσσα

Αν και η μεγάλη ερμηνεύτρια καθόταν διακριτικά σε ένα τραπέζι με τους φίλους της, η Νατάσα Θεοδωρίδου την ευχαρίστησε από το μικρόφωνο για την φιλία τους, και είπε:

«Πρώτα από όλα, χαίρομαι πάρα πολύ που με έχει τιμήσει με την φιλία της και την αγαπώ πάρα πολύ. Κυρίες και κύριοι, η κυρία Νάνα Μούσχουρη», είπε ξαφνιάζοντας τη διάσημη Ελληνίδα. Αμέσως, οι θαμώνες άρχισαν να χειροκροτούν δυνατά.

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου την πλησίασε, κάθισε δίπλα της και μοιράστηκαν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν μαζί το «Πάμε Μια Βόλτα Στο Φεγγάρι» της Μαρινέλλας και το «Χάρτινο το Φεγγαράκι» της Νάνας Μούσχουρη και του Μάνου Χατζιδάκι.

«Το ξαναθυμήθηκα και με ‘πιασε ρίγος από τις αναμνήσεις»: Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδώντας παλιό του κομμάτι

Τα παλιά θυμήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος ξανατραγούδησε για τους φίλους του στο Instagram ένα κομμάτι του από το 2009.

Ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Άννα», ένα από τα αγαπημένα του, το οποίο και τραγούδησε σε πρόβα που έκανε πρόσφατα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στη χθεσινή μου πρόβα θυμήθηκα ένα αγαπημένο μου τραγούδι.

ΑΝΝΑ: Eίναι εκείνο το τραγούδι που το είχα λιώσει και όλη μέρα το τραγουδούσα. Και όταν χθες μετά από χρόνια το ξαναθυμήθηκα, με ‘πιασε ρίγος επειδή πέρασαν απ’ το μυαλό μου όλες εκείνες οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που ένιωθα όταν το πρωτοάκουσα».

Ο τραγουδιστής, μετά τις τελευταίες του ζωντανές εμφανίσει, έγινε στόχος σχολίων που έθεταν υπό αμφισβήτηση, τις φωνητικές τους ικανότητες. Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό», ο ίδιος απάντησε σε όσους τον επέκριναν. Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια.

«Τα social media, η δυναμική και η διείσδυση των οποίων στις νέες γενιές αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό, έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας, να βγει να πει ό,τι θέλει. Έχουμε ελεύθερη βούληση, βεβαίως και να το πει. Αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε, πόσο μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι και κρυβόμαστε. Είναι σαν να είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Δεν θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής, η εποχή μόνο θα δυσχεραίνει όσο περνάει ο καιρός. Όσον αφορά στα social media, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι όταν διαβάζουν κάτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share