Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό»: Έσταξε «μέλι» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Μακρυπούλια

«Έχουμε άριστες σχέσεις»

9 Οκτωβρίου 2023 12:34
«Δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό»: Έσταξε «μέλι» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και έσταξε «μέλι» για τη Ζέτα Μακρυπούλια, αναφέροντας πως στον χωρισμό τους δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύντροφό του. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη «σεισμό» από την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Χατζηγιάννης και Μακρυπούλια

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε στη συνέχεια αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού. «Θα έλεγα ποτέ μη λες ποτέ», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και στη συνέχεια τόνισε: «Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

«Βόμβα» από Ζέτα Μακρυπούλια: «Πιστεύω ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι καλός πατέρας, το θέλει»

Πριν αρκετά χρόνια και πολύ πριν το χωρισμό η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ρίξει τη δική της «βόμβα» στο ενδεχόμενο ενός παιδιού, αποκαλύπτοντας ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το θέλει και θα είναι καλός πατέρας.

Τότε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και είχε ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η τεράστια περιουσία της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Φοβάμαι όλη αυτή την ευθύνη». Όσο για το αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει ένα παιδί, η απάντηση ήταν καταφατική: «Πιστεύω ότι θα είναι καλός πατέρας. Το θέλει»

«Κάποια στιγμή θα παντρευτώ.», είχε προσθέσει στην ερώτηση για το αν επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share