Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Λύνει» τη σιωπή της η Σαμπρίνα για τη σύλληψη του γιου της: «Έπαθα εγκεφαλικό, δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται»

«Δεν είχε εμπλακεί κάπου, απλά έτυχε να βρίσκεται εκεί εκείνη τη στιγμή»

3 Νοεμβρίου 2023 12:28
«Λύνει» τη σιωπή της η Σαμπρίνα για τη σύλληψη του γιου της: «Έπαθα εγκεφαλικό, δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σαμπρίνα μίλησε στην «Super Katerina» και «έλυσε» τη σιωπή της για τη σύλληψη του γιου της. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως έπαθε «εγκεφαλικό» μόλις το έμαθε, ωστόσο το παιδί της δεν έκανε κάτι για το οποίο ευθύνεται.

Η Σαμπρίνα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024.

«Στενοχωρήθηκα που δεν ήταν το δικό μας τραγούδι. Θα παίρναμε πολύ καλή θέση αν πήγαινα. Οπότε κι εγώ έχασα και εμείς χάσαμε γενικότερα. Η Μαρίνα Σάττι έχει πάρα πολύ ωραία φωνή, θα πάει καλά» είπε η Σαμπρίνα.

«Δεν περίμενε ούτε ο γιος μου ότι θα μείνουν μέσα στο κρατητήριο. Έπαθα εγκεφαλικό. Δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται. Δεν είχε εμπλακεί κάπου, απλά έτυχε να βρίσκεται εκεί εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Φυσικά και το έχει ξεπεράσει κι είναι πολύ καλά» δήλωσε η Σαμπρίνα.

Δείτε το βίντεο

«Χείμαρρος» η Σαμπρίνα: «Δεν θα επιτρέψω ξανά σε κάποιον να κάνει οποιαδήποτε επίθεση στο παιδί μου στα social media» (video)

Για τον άγριο καβγά στον οποίο ενεπλάκησαν ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος τους σε μπαρ που τους ανήκει ιδιοκτησιακά στον Βόλο, μίλησε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, ενώ τόνισε πως όλη αυτή η ιστορία την θύμωσε πάρα πολύ.

«Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλά, είμαι και εγώ πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη για το αίσιο και δίκαιο τέλος, νιώθω ανακούφιση», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

«Ο γιος μου δεν μου είπε τι συνέβη γιατί δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και γιατί δεν περίμενε ότι θα έμεναν στο κρατητήριο. Δεν φαντάστηκε ότι μπορεί να γίνει αυτό, γιατί δεν είχε κάνει και τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σαμπρίνα.

Κλείνοντας η Σαμπρίνα τόνισε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ο γιος μου στεναχωρήθηκε για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν. Εγώ όμως κυρίως έχω στεναχωρηθεί με όσα λένε στα social media και νομίζω ότι θα με καταλάβει κάθε μητέρα. Είναι πολύ άσχημο το όνομα ενός νέου παιδιού να συνδέεται με όλα αυτά χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα. Θύμωσα πάρα πολύ. Ως μητέρα δεν θα επιτρέψω ξανά σε κάποιον να κάνει οποιαδήποτε επίθεση στο παιδί μου στα social media».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share