Κατερίνα Γερονικολού για κόρη Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι έχουν κάνει εύκολη αυτή τη συνύπαρξη» (video)

Για την σχέση της με την κόρη του αγαπημένου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η Κατερίνα Γερονικολού. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωσή της για το MeToo.
«Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια. Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη.
Δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα στο να έρθω κοντά με το πιο αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου. Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη. Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Μου έκαναν εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου. Το «πρέπει» έχει γίνει «θέλω» πια» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.
Γάμος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού; «Ποτέ μη λες ποτέ…» – Η απάντηση του ηθοποιού για το αν θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας
Συνέντευξη στην εφημερίδα “OnTime” έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να τον δούμε να κάνει 2ο γάμο και σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού. Παράλληλα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε την πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει σε live συνέντευξη.
«Θέλω να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική μου ζωή, γιατί είναι τόσο γρήγορες οι ταχύτητες στα επαγγελματικά, που κάπου θες ένα αντίβαρο. Δεν μπορεί να κυλάει ο χρόνος τόσο γρήγορα παντού, πρέπει κάπου να είναι πιο… χαμηλά οι στροφές», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Ο πρώτος από εμάς”,
Σκέφτεσαι εκκλησία, γάμο, μπομπονιέρες;
«Όχι, αυτά ανεβάζουν τις στροφές. Όχι, δεν χρειάζεται, χαμηλές στροφές».
Περνούν από το μυαλό σου αυτά; Ο γάμος, ένα ακόμα παιδί;
«Όχι, δεν περνούν αυτά από το μυαλό μου, αφήνω τη ζωή να με εκπλήσσει. Εκεί που λέω όχι, σαφέστατα μπορεί να αλλάξω γνώμη, να κάνω την ανατροπή. Ποτέ μη λες ποτέ, αυτό λέω, δεν υπάρχει λόγος να αποκλείσεις κάτι από τη ζωή σου. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη από μόνη της έτσι κι αλλιώς, που μπορεί να σε προλάβει πρώτη, πριν την αλλάξεις εσύ».
Κόλαφος η Κατερίνα Γερονικολού: «Ο γάμος και τα παιδιά δεν φέρνουν την ευτυχία» – Η εξομολόγηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα αναφέρθηκε στη σχέση ζωής με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και ήταν κόλαφος για το κεφάλαιο «γάμος και παιδιά».
Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;
Όχι, δεν έχω κάνει και, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, είμαι από τους ελάχιστους.
Ζεις την αγωνία του χρόνου που περνά;
Θεωρώ πως όταν μπω στη δεκαετία των 40, θα δυσκολευτώ, όπως δυσκολεύτηκα μπαίνοντας στα 30. Στο μυαλό μας είναι όλα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, τα ακούμε τα νούμερα. Οι αλλαγές όμως γίνονται σιγά σιγά και η φύση μάς δίνει τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις αποδεχθούμε. Επίσης, για τον ηθοποιό ο χρόνος έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον καθώς περνά πίστες. Ξεκίνησα από μαθήτρια στον «Λάκη τον Γλυκούλη», μετά έγινα 20άρα και τώρα, στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», παίζω τη μαμά δύο παιδιών.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο σύντροφός σου και έχετε συνεργαστεί αρκετές φορές επαγγελματικά. Πώς είναι να συνυπάρχετε στο χώρο της δουλειάς;
Αυτό για κάθε ζευγάρι διαφέρει. Με τον Γιάννη, με κάποιον τρόπο, ταιριάζουμε και στη δουλειά, χωρίς αυτό να μας κάνει καλύτερο ή όχι ζευγάρι. Βλέπουμε τα πράγματα από κοινή σκοπιά, αγαπάμε τη δουλειά μας και αυτό μάς ενώνει. Την ταινία «Για Πάντα» τη βλέπουμε και συγκινούμαστε ακόμη. Είμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε κάνει παρέα. Τυχαίνει να είναι δουλειές που εγώ προσωπικά χιλιοϋπογράφω. Δεν θα ήθελα να σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε, ίσως να κάνουμε διαλείμματα γιατί κι εγώ θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, όπως κι εκείνος. Δεν θα ήθελα όμως αυτό να τελειώσει.
Τι αγαπάς στον Γιάννη; Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του ξεχωρίζεις;
Αγαπώ το ότι είναι αυτοδημιούργητος, δυνατός και ήρεμος. Μου αρέσει η αγκαλιά του και σέβομαι το πόσο προσγειωμένος είναι. Παρόλο που είναι ένας άνθρωπος –όπως το βλέπω εγώ– που έχει ανέβει ένα βουνό, τα πόδια του βρίσκονται στους πρόποδες.
Τι παίρνεις από τη σχέση σου με τον Γιάννη και τι εκείνος από σένα;
Αυτό που με διδάσκει ο Γιάννης είναι η ψυχραιμία, την οποία εγώ δεν διαθέτω πάντα. Είναι ήρεμη δύναμη! Αυτό που παίρνει ο Γιάννης από μένα –υποθέτω, γιατί δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ και μπορεί να έχω λανθασμένη εντύπωση– είναι την αίσθηση ότι όπως εγώ μπορώ να στηριχτώ πάνω του, έτσι κι εκείνος έχει άνθρωπο να στηριχτεί. Υπάρχει δηλαδή μια ισοτιμία που είναι απελευθερωτική. Όταν θέλω να χοροπηδήσω από τη χαρά μου για κάτι, ξέρω ότι αυτή η χαρά δίπλα στον Γιάννη θα διπλασιαστεί.
Σε μια συνέντευξή σου είπες: «Κουράστηκα να με ρωτούν για το αν θα παντρευτώ και το αν θα κάνω παιδιά».
Δεν είναι ότι κουράστηκα ούτε θεωρώ ότι αυτή η ερώτηση γίνεται εκ του πονηρού. Θεωρώ ότι γίνεται στο πλαίσιο μιας ρουτίνας. Όμως, βλέποντας γύρω μας πόσο δύσκολη είναι κάποιες φορές η τεκνοποίηση, νομίζω πως με αυτή την επαναλαμβανόμενη ερώτηση είναι σαν να υποδεικνύουμε στη σύγχρονη γυναίκα ότι ο δρόμος για την ευτυχία είναι ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού.
Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτά τα δύο είναι εχέγγυα ευτυχίας. Ούτε κατά του γάμου είμαι ούτε κατά των παιδιών. Το αντίθετο! Όταν βλέπω ευτυχισμένους γάμους, ζηλεύω με την καλή έννοια και το ίδιο συμβαίνει με τις όμορφες οικογένειες. Απλώς, δεν μου αρέσει να συνδέουμε την ευτυχία με αυτά τα δύο γεγονότα. Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και χωρίς αυτά και, αν τύχει να έρθουν ένα παιδί και ένας γάμος –μιλώ γενικότερα–, ωραίο είναι κι αυτό. Επίσης, αυτές τις ερωτήσεις δεν τις κάνουν με την ίδια συχνότητα στους άντρες.






0 ΣΧΟΛΙΑ