Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

«Άνοιξε» την ψυχή της η Μαρία Ναυπλιώτου - «Βίωσα μια ξαφνική και επώδυνη εμπειρία» (video)

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

30 Οκτωβρίου 2023 11:30
«Άνοιξε» την ψυχή της η Μαρία Ναυπλιώτου - «Βίωσα μια ξαφνική και επώδυνη εμπειρία» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και στην Χριστιάνα Σταματέλου, όπου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την δύσκολη περίοδο με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν οι γονείς της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για την απώλεια των γονιών της.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως στο παρελθόν κυριαρχούσαν μέσα της έντονες κακές σκέψεις, από τις οποίες σήμερα έχει καταφέρει να απαλλαγεί σε μεγάλο βαθμό.

«Προβλήματα υγείας πέρασαν οι γονείς μου, άνθρωποι που αγαπώ αλλά κι εγώ. Τον περασμένο χρόνο βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία. Βγαίνοντας από αυτήν άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν με επηρεάζουν.

«Άνοιξε» την ψυχή της η Μαρία Ναυπλιώτου: «Βίωσα μια ξαφνική και επώδυνη εμεπειρία» (video)

Μόνο που προσπαθώ να τους δώσω την πραγματική τους διάσταση, να μην ανησυχώ υπερβολικά, να μην παθαίνω πανικούς και να μην αγχώνομαι για όσα έρθουν, να μη σκέφτομαι μόνο το κακό.

Προσπαθώ να τα τοποθετήσω στην πραγματική τους υπόσταση και να σκέφτομαι ότι τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται και είμαι υγιής. Αρκεί να έχουμε υπομονή και βεβαιότητα πως όλα περνάνε. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να έχεις υγεία. Παλιότερα κυριαρχούσε στο μυαλό μου πάντα το κακό σενάριο . Σήμερα πια όχι! Και αυτό μου δίνει ανακούφιση, κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ», αποκάλυψε η Μαρία Ναυπλιώτου.

«Φέτες» στα 54 της η Μαρία Ναυπλιώτου: Η φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Μαρία Ναυπλιώτου. Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο με το φλερτ της Φαίης Σκορδά στην ηθοποιό.

Η γοητευτική ηθοποιός αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πάρο όπου απολαμβάνει τον αέρα του όμοργφου κυκλαδίτικου νησιού και τα καταγάλανα νερά του.


Μια από τις παραλίες που επισκέφθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου είναι η παραλία Λάγγερη από την οποία δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες της με μαγιό. Όπως θα δεις, η Μαρία Ναυπλιώτου διαθέτει μια άψογη σιλουέτα.

«Παρά θίν αλός ή αλλιώς όταν ερωτεύεσαι μία παραλία» έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου κάτω από την ανάρτησή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share