Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Συγκλονίζει η Μαρία Ναυπλιώτου: «Δεν ήταν εύκολο να πενθήσω όταν έφυγαν οι γονείς μου» (video)

«Αυτό που κουβαλούσε η μητέρα μου έγραψε μέσα μου για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

20 Οκτωβρίου 2023 18:06
Συγκλονίζει η Μαρία Ναυπλιώτου: «Δεν ήταν εύκολο να πενθήσω όταν έφυγαν οι γονείς μου» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τον χορό αλλά και την υποκριτική. Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογραφία της ηθοποιού με μαγιό που «μοίρασε» εγκεφαλικά.

Παρότι οι γονείς ήταν αντίθετοι σε πρώτο χρόνο με την επιλογή της, εν τέλει το αποδέχτηκαν, το αγκάλιασαν και την άφησαν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Έκανα μια μεγάλη επανάσταση στην εφηβεία μου επειδή ήθελα να γίνω χορεύτρια. Αθέτησα τη συμφωνία, την υπόσχεση που είχα δώσει στον πατέρα μου γιατί έτσι θα έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Όταν ανακοίνωσα στην Γ΄Λυκείου ότι δεν θα δώσω εξετάσεις ήρθε μια παύση. Δεν είχα σκοπό να αθετήσω την υπόσχεση αλλά συνειδητοποίησα πόσες ώρες πρέπει να διαβάσω και δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ στον χορό και να δώσω εξετάσεις. Άκουσα την επιθυμία μου.

Δεν είχα plan b. Αν μου έλεγε όχι δεν ξέρω τι θα έκανα. Ίσως ακολουθούσα την δική του γνώμη και άποψη και να μην ήμουν ευτυχισμένη. Τους το χρωστά γιατί μου είπαν “εντάξει” μετά την παύση. Ναι μεν έβαζαν όρια και ήρθε αντιμέτωπη συνεχώς με τις επιθυμίες μου και τις επέλεγα ξανά και ξανά και δυνάμωσα μέσα μου. Όταν ένα παιδί σου λέει αυτό, πρέπει να τον ακούσεις. Το να βάλεις και άλλα εμπόδια σημαίνει ότι δεν ακούς. Οι γονείς μου άκουγαν!

Υπήρχε μια βασική σκέψη. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Περράκη, όταν την αποδέχτηκα άνοιξε ένας άλλος δρόμος στο να γίνω ηθοποιός. Να παραμείνω στην σκηνή και να γνωρίσω έναν άλλον κόσμο που αγαπώ εξίσου. Δεν το είχα σκεφτεί! Υπήρχε μέσα στο σπίτι αλλά η μητέρα μου αγαπούσε την Τέχνη και τα γράμματα. Ο μπαμπάς μας μάς άνοιξε την πόρτα της ελευθερίας και η μητέρα της φαντασίας.

Καταλάβαινα τον κρυφό πόνο της μαμάς μου για αυτά που δεν έκανε. Είχα αποφασίσει ότι θα κάνω αυτό που επιθυμώ βαθιά. Αυτό που κουβαλούσε η μητέρα μου έγραψε μέσα μου για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.

Ακούω γνώμες αλλά στην πραγματικότητα ακούω τον εαυτό μου περισσότερο. Για τα δικά μου μέτρα και την οικογένεια υπήρξα αντισυμβατική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share