Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράντου: Ο λόγος που δε συνεργάστηκε ποτέ με την «Ματίνα» μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Ήταν δική μου σκέψη και νιώθω...»

29 Οκτωβρίου 2023 13:55
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράντου: Ο λόγος που δε συνεργάστηκε ποτέ με την «Ματίνα» μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια η Ελένη Ράντου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Πρωινό» και είχε κάνει αποκαλύψεις «φωτιά». Η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με τη «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μέχρι και το 2019 η Ελένη Ράντου δεν είχε συνεργαστεί ξανά με την Καλλιρρόη Μυριαγκού, ωστόσο έπαιξαν μαζί στο θέατρο για την παράσταση «Τζάσμιν» μετά από 20 χρόνια! Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την αμοιβή της από το σίριαλ η Καλλιρρόη Μυριαγκού.

«Από αυτό το σίριαλ, λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κανέναν γιατί ένιωθα ότι θα γίνει χρήση αυτής της επιτυχίας. Το έβλεπα ενοχικά. Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, ξαναβρισκόμαστε μαζί, είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Συναντιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν κάναμε παρέα

. Είναι πολύ ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δύο ωριμάσει και έχοντας δουλέψει πολύ σε κάτι… σχεδόν ντοκιμαντέρ. Δεν έχει τη φάρσα του Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι σκληρό πράγμα αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο που είμαστε σε άλλη πίστα και σε άλλη χρονική στιγμή, αλλά με την ίδια επικοινωνία. Είμαστε επάνω στη σκηνή και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη από χιλιόμετρα. Ε

ίναι ωραίο. Ήταν δική μου σκέψη και νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί πέρα τους χρωστάω ότι η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε θεατρικά να συνεργαστώ ξανά μαζί τους, Θες από κόμπλεξ ότι ο κόσμος θα έλεγε ότι προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την επιτυχία και αυτά. Λειτούργησα πολύ ενοχικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share