Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτική η Καλλιρρόη Μυριαγκού: «Mε τα χίλια ζόρια με έπεισαν να είμαι στο Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ο λόγος που δέχτηκε

«Πήγα από ευγένεια γιατί με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη που ήμασταν συμμαθήτριες στη σχολή...»

26 Οκτωβρίου 2023 19:35
Αποκαλυπτική η Καλλιρρόη Μυριαγκού: «Mε τα χίλια ζόρια με έπεισαν να είμαι στο Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ο λόγος που δέχτηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένη η Καλλιρρόη Μυριαγκού και ήταν αποκαλυπτική για τη συμμετοχή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την έπεισαν να είναι στη σειρά με τα χίλια ζόρια και αποκάλυψε το λόγο που δέχτηκε. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την απουσία της από την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιρόη Μυριαγκού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ένα κορίτσι πολύ ανήσυχο και σαν έφηβη ήμουν δύσκολη στον δρόμο. Ήταν πολύ κόντρα ο ρόλος στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και την απόφαση την πήρα με δυσκολία. Έγινε η οντισιόν και πήγα χάλια ντυμένη, δεν ήθελα καθόλου… Πήγα από ευγένεια γιατί με πρότεινε η Μαρία Λεκάκη που ήμασταν συμμαθήτριες στη σχολή».

«Πήγα στην οντισιόν και με τα χίλια ζόρια προσπάθησαν να με πείσουν να είμαι στη σειρά. Με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο και έλεγα συνέχεια όχι. Τελικά, όμως, μου πρότειναν καλά λεφτά νομίζω για τότε, είπα ναι και πήγα και έκανα αυτό».

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό! Όλα αυτά που καμιά φορά λέω, «μην με ρωτάτε για το Κωνσταντίνου και Ελένης»… Εντάξει… Είναι αναπόφευκτο, το ξέρω και θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερό και τώρα το βλέπω με πολύ χαρά και αγάπη» συμπλήρωσε, επίσης, η Καλλιρόη Μυριαγκού στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης την Πέμπτη.

Αποκάλυψη «βόμβα» για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ποια πρωταγωνίστρια θα ήταν έγκυος στην σειρά;

Αποκαλύψεις έκανε στο «Καλοκαίρι #Yes» για το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης γνωστή ηθοποιός που έπαιζε σε αυτήν. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά πρωταγωνίστρια της σειράς έφυγε από την ζωή.

Ο λόγος για τη Λίλιαν Αρχοντή που υποδυόταν τη «Φιόνα».

«Δεν το περίμενε κανένας ότι θα έμπαινε στο βιβλίο Guiness, μεγαλώνει γενιές και γενιές. Ο κόσμος με φώναζε και με φωνάζει “Φιόνα”.

Ήμουν έγκυος και προσπαθούσαμε να μη φαίνεται η κοιλίτσα. Είχε συζητηθεί μήπως περνούσε η εγκυμοσύνη μου στη σειρά και ήταν το μωρό του Μάνθου. Δεν κόλλαγε απόλυτα σεναριακά οπότε δεν έγινε αλλά για μένα ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου» ανέφερε.

Η ηθοποιός χώρισε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μεγάλωσε την κόρη της με τη βοήθεια της μητέρας της.

«Δεν έχω επαφές με τον πρώην μου. Μακριά κι αγαπημένοι» ανέφερε.

«Ως Ταμίλα στο Καφέ της Χαράς δεν θα ήθελα να παίξω στο remake αν θα μου γινόταν πρόταση από τον Χάρη Ρώμα και τη Άννα Χατζησοφιά γιατί ήταν ένα αιθέριο πλάσμα και δεν θα ήταν το ίδιο.

Οι μεγάλες, δυνατές σειρές πρέπει πάντα να επιστρέφουν» είπε για το 50-50.

«Μου έγινε πρόταση να κατέβω ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο Δάφνης-Υμηττού», αποκάλυψε επίσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share