Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Α είναι... Σσσσ...» - Η παρατήρηση του Στέφανου Κασσελάκη on camera για το σχόλιο που δέχτηκε για την πανάκριβη βέρα του (Video)

«Έχω μείνει ενεός. Δεν ξέρω κάθε μέρα με το κελεπούρι αυτό τι μου ξημερώνει και τι με περιμένει στην εκπομπή» - "Χείμαρρος" ο Λιάγκας

24 Οκτωβρίου 2023 11:12
«Α είναι... Σσσσ...» - Η παρατήρηση του Στέφανου Κασσελάκη on camera για το σχόλιο που δέχτηκε για την πανάκριβη βέρα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα νέο απόσπασμα από τα backstage της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική παρουσίασε «Το Πρωινό» στον ANT1. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την έξοδό του από το ραδιοφωνικό στούντιο, δέχτηκε μια σειρά από ερωτήσεις για τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

Η παρατήρηση του Στέφανου Κασσελάκη on camera για το σχόλιο που δέχτηκε για την πανάκριβη βέρα του

Ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε για την βέρα του γάμου του για την οποία δεν ήθελε να διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια.

«Α είναι...», ακούστηκε στην κάμερα μία από τις αντιδράσεις για την βέρα του γνωστού οίκου κοσμημάτων με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει το σήμα ώστε να μην ακουστούν περισσότερα «Σσσσ… έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης θέλοντας να σημάνει ησυχία γύρω από το θέμα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Έχω μείνει ενεός. Δεν ξέρω κάθε μέρα με το κελεπούρι αυτό τι μου ξημερώνει και τι με περιμένει στην εκπομπή».

«Πώς θα λέγεται ο Ταιλερ; Πρώτος κύριος; Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο...» - "Ξεσάλωσε" το Twitter μετά τον γάμο Κασσελάκη-Tyler στη Νέα Υόρκη (photo)

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, θέλοντας να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με ανθρώπους από το περιβάλλον του. Παράλληλα, δείτε εδώ μία νωτογραφία-ντοκομέντο του Στέφανου Κασσελάκη με τη βέρα στο δεξί μετά τον γάμο του με τον σύντροφό του Tyler

«Πώς θα λέγεται ο Ταιλερ; Πρώτος κύριος; Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο...»

Και μπορεί μέχρι στιγμής ο Στέφανος Κασσελάκης να μην έχει κάνει καμία αναφορά στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπεθ, οι χρήστες στο twitter στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, μετά την εξέλιξη στην προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share