Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον Tyler πριν από τον γάμο τους (Video)

Η μοναδική φωτογραφία του ζευγαριού

20 Οκτωβρίου 2023 11:33
Στέφανος Κασσελάκης: Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον Tyler πριν από τον γάμο τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκε χθες, Πέμπτη, στη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης. Την ανακοίνωση για τον γάμο την έκανε ο ίδιος στα μέλη του κόμματος την Τρίτη 17 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Σήμερα Παρασκευή η εκπομπή «Το Πρωϊνό» έδειξε τη μια και μοναδική φωτογραφία από την αναχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ από το αεροδρόμιο των Σπάτων για τις ΗΠΑ. Πρόκειται για τη μοναδική φωτογραφία του ζευγαριού πριν πετάξει για τις ΗΠΑ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δίνει «πόνο» η εκπομπή του Λιάγκα με τον Κασσελάκη: Ξαναέβγαλε την «γιαγιά» του Στέφανου αλλά και την «καφετζού» της γειτονιάς του

Ρέστα δίνει ο Γιώργος Λιάγκας από την στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην επικαιρότητα. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο νέο πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το κρύβει.

Όλοι θυμόμαστε τον χαμό που είχε γίνει πριν περίπου ένα μήνα με την... περιβόητη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία τελικά δεν ήταν η γιαγιά. Λίγες μέρες μετά ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε μια αποκλειστικότητα σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ποια ήταν αυτή μα φυσικά η περιβόητη γιαγιά. Το επικό γέλιο της υπόθεσης ήταν ότι η γυναίκα δεν γνωρίζει καν τι συγγένεια έχει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κάτι κάποτε της είχε πει ο άνδρας της, όπως είπε, αλλά επίσης τόνισε πως μοιάζει με τον εγγονό της, ο οποίος είναι ένας κούκλος. Στο κλείσιμο μάλιστα η κυριά αυτή μας απήγγειλε και ένα ποίημα που είχε γράψει για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δίνει «πόνο» η εκπομπή του Λιάγκα με τον Κασσελάκη: Ξαναέβγαλε την «γιαγιά» του Στέφανου αλλά και την «καφετζού» της γειτονιάς του

Το έπος του Γιώργου Λιάγκα δεν σταμάτησε εκεί, αφού στα «καπάκια» άλλη μια... τρομερή αποκλειστικό μας «συγκλόνισε». Η καφετζού της γειτονιάς του Στέφανου μας αποκάλυψε τα... πάντα που αφορούν κάθε Έλληνα. Όπως τι καφέ πίνει ο Στέφανος...

Το τερμάτισε για τα καλά ο Γιώργος Λιάγκας...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share