Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Καθηλώνει η Ελένη Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της: «Το βρήκα στις προγεννητικές εξετάσεις που έκανα...»

«Μου δημιούργησαν κρίσεις πανικού και αγοραφοβία, και πολλά ακόμη άσχημα συναισθήματα που ευτυχώς νιώθω ότι ξεπέρασα»

23 Οκτωβρίου 2023 08:39
Καθηλώνει η Ελένη Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της: «Το βρήκα στις προγεννητικές εξετάσεις που έκανα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο τελευταίο της Q&A η Ελένη Χατζίδου καθήλωσε, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και που έμαθε ότι είχε στις προγεννητικές εξετάσεις που έκανε.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως σκέφτονται με τον Ετεοκλή Παύλου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό φιλί του Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής τους.

Ακόμη, η Ελένη Χατζίδου απάντησε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την εκπομπή της ενώ εξομολογήθηκε πως κάποιες φορές έρχεται αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού λόγω των αρνητικών σχολίων που κατά καιρούς δέχεται. «Μου δημιούργησαν κρίσεις πανικού και αγοραφοβία, και πολλά ακόμη άσχημα συναισθήματα που ευτυχώς νιώθω ότι ξεπέρασα. Κανείς δε ξέρει βέβαια πότε θα σου χτυπήσουν όλα αυτά πάλι την πόρτα. Η μάχη γίνεται κυρίως με τον εαυτό σου».

Ακόμη, η Ελένη Χατζίδου απάντησε σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη μικρή Μελίτα αλλά και τα κιλά της, ενώ για τη θρομβοφιλία έγραψε, «Τη θρομβοφιλία τη βρήκα στις προγεννητικές εξετάσεις που έκανα σε αιματολόγο. Ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι. Γίνεται συνήθεια. Συνεχίζεις και για λίγο καιρό αφού γεννήσεις και μετά, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον δικό σου γυναικολόγο».

Σημειώνεται, πως η Ελένη Χατζίδου είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει:

«H γέννα μου δεν ήταν εύκολη. Είχα θρομβοφιλία. Ακόμη έχω. Και στην επόμενη γέννα θα χρειαστεί να κάνω κάποιες αντιπηκτικές ενέσεις, αν κάνω και δεύτερο παιδί. Όταν μου είπε ο γιατρός τι έχω, έπρεπε κάθε μέρα να κάνω και μια αντιπηκτική ένεση. Τα νερά έσπασαν 15 ημέρες νωρίτερα και όταν ήρθε η ώρα να γεννήσω, εγώ είχα κάνει 10 λεπτά πριν την αντιπηκτική μου ένεση.

Αυτή αντενδείκνυται με την επισκληρίδιο και μου είπε ο γιατρός πως δε μπορούσα να πάρω παυσίπονο. Πόνεσα πολύ 12 ώρες. Πολλές γυναίκες έχουν χάσει πολλά μωράκια γι' αυτόν τον λόγο. Δεν τους το είπε ο γιατρός. Εμένα μου το είπε κατευθείαν»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share