Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Θα της χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη. Μας στήριξε σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή όταν...» - Συγκινεί η ξαδέλφη της Μαίρης Χρονοπούλου (Video)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στην υπέροχη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου

13 Οκτωβρίου 2023 16:15
«Θα της χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη. Μας στήριξε σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή όταν...» - Συγκινεί η ξαδέλφη της Μαίρης Χρονοπούλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στην υπέροχη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου. Η σορός της βρέθηκε στο σπίτι της στην Παιανία όπου την αποχαιρετήσαν οι φίλοι της, με τον τρόπου που εκείνη ήθελε και είχε ζητήσει με σαφείς με οδηγίες όσο ήταν ακόμη εν ζωή.

«Θα της χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη. Μας στήριξε σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή όταν...»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφτασε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο, το οποίο είχε διαλέξει η ίδια, και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες». Φανερά συγκινημένη η ξαδέλφη της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο Νίκος Σταγόπουλος στην κηδεία της - «Σε αυτό το σπίτι πέρασα 30 χρόνια της ζωής μου» (video)

Στη γιορτή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου βρέθηκε και ο Νίκος Σταγόπουλος, ένας άνθρωπος με τον οποίο η σπουδαία ηθοποιός μοιράστηκε μέρος της ζωής της. Με την ευκαιρία, δείτε την τελευταία επιθυμία που του είχε ζητήσει η ηθοποιός.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και όπως δήλωσε θέλει να παραμείνει διακριτικός.

«Είμαστε σε έναν χώρο όπου έχω ζήσει 10 χρόνια, ήταν το σπίτι μου και τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, σαν ένας στενός φίλος της και ήμουν πάντα διακριτικά δίπλα της και έτσι θέλω να παραμείνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share