Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό ήταν το σπίτι της στην Παιανία - Ο μεγάλος κήπος και το vintage σαλόνι (photos)

Τα τελευταία χρόνια είχε απομονωθεί στο «καταφύγιό» της

11 Οκτωβρίου 2023 16:25
Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτό ήταν το σπίτι της στην Παιανία - Ο μεγάλος κήπος και το vintage σαλόνι (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε στην αιωνιότητα στα 90 της χρόνια, όμως η μεγάλη αγάπη της για το σπίτι της στην Παιανία θα συνεχίσει μέσα από το Χαμόγελο του Παιδιού. Εκτός από τον μεγάλο κήπο που είχε, το vintage σαλόνι προκαλεί εντύπωση, αν σκεφτεί κανείς, την ιστορία που κρατά.

Εκεί, στο φιλόξενο κτήμα με τις ελιές και τις τριανταφυλλιές, η αείμνηστη ηθοποιός είχε διοργανώσει πολλές φορές στο παρελθόν γιορτές με αγαπημένα της πρόσωπα. Λιτό και όμορφο, αυτό το σπίτι είχε διαμορφωθεί από το δικό της ιδιαίτερο γούστο, στο οποίο επικρατεί το ξύλο και είναι διακοσμημένο με πολλούς πίνακες, ξυλόγλυπτα αντικείμενα, κηροπήγια και άλλα καλαίσθητα αντικείμενα.

Το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου
Το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Σχετικά με το τι θα γίνει το σπίτι της Παιανίας που τόσο αγαπούσε η ηθοποιός, ο Κώστας Γιαννόπουλος είναι κατηγορηματικός: «Στόχος μας το σπίτι στην Παιανία να μείνει όπως είναι, για να θυμίζει στις επόμενες γενιές την μεγάλη σταρ. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πουληθεί σε καμία περίπτωση. Τα παιδιά θα φυτέψουν δέντρα και φυτά στο κήπο κι ίσως φιλοξενηθούν στο κτήμα και κάποια ζώα».

Το σαλόνι της Μαίρης Χρονοπούλου
Το σαλόνι της Μαίρης Χρονοπούλου

Προς ένδειξη αγάπης προς το πρόσωπο της στην σελίδα του “Χαμόγελου του Παιδιού” έχουν αναρτηθεί εδώ και λίγες ημέρες στιγμές από τα τελευταία της γενέθλια που που ήταν μια έκπληξη των παιδιών και του Κώστα Γιαννόπουλου: «Αν προσέξετε τα κεράκια είναι ο αριθμός 100 γιατί εκείνη το ζήτησε σαν αστείο.

κήπος Μαίρης Χρονοπούλου

Η Μαίρη μας δίδαξε δύναμη γιατί ήταν ένας άνθρωπος που πονούσε συνέχεια από όλα αυτά τα θέματα υγείας που την είχαν βρει κι όμως ήταν τόσο περήφανη που δεν ήθελε και πολλές φροντίδες. Γι αυτό και σε όσους λένε διάφορα αυτές τις ημέρες έχω να τους πω ν αφήσουν την ψυχή της να φύγει ήρεμη και να μην λένε όλα αυτά δεν είναι σωστό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share