Στην αντεπίθεση ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Πληρώνει κανονικά διατροφή, η Ελένη έχει θυμό» λέει ο δικηγόρος του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του. «Πληρώνει κανονικά διατροφή, η Ελένη έχει θυμό» λέει ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.
Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τρίτης, δήλωσε: «Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα «η απέναντι πλευρά» αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο».
«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο καταξιωμένος ποινικολόγος.
Δείτε το βίντεο
Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του
«Ο νονός, η μαμά και ο μπαμπάς υπογράφουν για να τελεστεί το μυστήριο. Δεν μου κάνει εντύπωση που απουσιάζει, είναι το λιγότερο ανάμεσα σε αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη.
Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσιριγκάκη.






0 ΣΧΟΛΙΑ