Στη φόρα το επτασφράγιστο μυστικό της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Ο Κώστας Βουτσάς με…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής σταρ έβγαλε στη φόρα το επτασφράγιστο μυστικό της, που αφορούσε τον Κώστα Βουτσά. Παράλληλα, δείτε ποιος είναι τώρα ο σύντροφός της.
Οι ωραίοι του σινεμά σας κυνήγησαν; Ο Κούρκουλος, ο Αλεξανδράκης;
Όχι. Η μάνα μου έλεγε πάντα παιδάκι μου μακριά από θεατρίνους. Από μικρό παιδί μου το έλεγε. Δεν έμαθα ποτέ το γιατί, φοβόταν να μην μπλέξω με θεατρίνο.
Θυμάμαι όταν γύριζα από τη δουλειά έβλεπα τον Βουτσά, την Καραγιάννη και άλλους να κάθονται να τρώνε. Τους έλεγα τι ώρα φεύγετε από δω και μου έλεγαν το πρωί. Τότε έλεγα στη μητέρα μου πως είχε δίκιο. Δεν είχα θέμα με τα παιδιά, συνεργάστηκα όμορφα αλλά μέχρι εκεί.
Ο Κώστας Βουτσάς όμως σας κυνήγησε.
Βέβαια με κυνηγούσε αλλά δεν έγινε κάτι. Μετά από αυτή την περίοδο γίναμε οι καλύτεροι φίλοι. Όταν αγόρασα σπίτι, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να έρθει να το δει πριν το αγοράσω και μου είπε ναι να το πάρεις. Στο τέλος γίναμε φιλαράκια.
Απίστευτη αποκάλυψη – Η κρυφή σχέση της Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Αριστοτέλη Ωνάση
Μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε πρόσφατα για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Αριστοτέλη Ωνάση που κανείς δεν γνώριζε για αρκετά χρόνια για το τι τους “ένωνε” αλλά και το τι έγινε μετά τον θάνατο του.
Συγκεκριμένα η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μέσα από μία ανάρτησή της στο instagram, κοινοποίησε μια παλαιότερη κοινή φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον Αλέξανδρο Ωνάση από νυχτερινή έξοδό τους στην Αθήνα του ‘60. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας περιλαμβάνεται και ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Ζωζώς Σαπουντζάκη, όπου αποκαλύπτει τον νεανικό έρωτα του γιου του Αριστοτέλη Ωνάση για την ίδια.
Η δημοσίευση αναφέρει: «Ζωζώ Σαπουντζάκη & Αλέξανδρος Ωνάσης σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του 60:
«Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής» έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο-σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ.
«Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες.
Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του.
Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε».






0 ΣΧΟΛΙΑ