Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου... Ήσουν βαθιά συναισθηματικός, ευαίσθητος και δοτικός» - Θρήνος για την Ντόρα Μπακογιάννη (photo)

«Θα μας λείψεις πολύ. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια...»

4 Οκτωβρίου 2023 20:42
«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου... Ήσουν βαθιά συναισθηματικός, ευαίσθητος και δοτικός» - Θρήνος για την Ντόρα Μπακογιάννη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη, η Ντόρα Μπακογιάννη τον αποχαιρετά με μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου... Ήσουν βαθιά συναισθηματικός, ευαίσθητος και δοτικός»

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε. Όλοι σε αποκαλούσαν coach αλλά δεν ήσουν μόνο αυτό. Ήσουν ένας βαθιά συναισθηματικός, ευαίσθητος, δοτικός και πραγματικός φίλος. Ένας φίλος που ήταν πάντα παρών όταν τον χρειαζόσουν. Τον Ισίδωρο και εμένα μας τίμησες με την μακροχρόνια φιλία σου και θα μας λείψεις πολύ. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Γιούλα και την αγαπημένη σου κόρη Ελένη-Θεοδώρα», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Βόμβα» από τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου...»

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως πλέον είναι πολύ καλά. Η ίδια έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως μετά τη δολοφονία του Παύλου έκανε τη διαθήκη της. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο ξέσπασε εναντίον του Τζήμερου.

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Αυτή είναι μια αρρώστια την οποία έχεις για πάντα, ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το σάκχαρο και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου και είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και αποκάλυψε:

«Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 ετών, η οποία είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι. Και μου λέει, κ. Μπακογιάννη, αυτό κι αυτό».

«Βέβαια φοβήθηκα όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος. Καταρχήν, έχω κάνει τη διαθήκη μου από όταν ήμουν 35 χρονών, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν με τον εγωισμό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι, τι θα γίνουν τα παιδιά μου, τι θα γίνει ο άνδρας μου όταν θα φύγω εγώ, τα είχα κάνει όλα. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Και μετά λέω τι θα πει αυτό; Δεν θα φύγεις. Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση», εξομολογήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Οι θεραπείες ήταν μια χαρά, στο δημόσιο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για τους Έλληνες γιατρούς, τους νοσηλευτές. Δεν μπορείς να φανταστείς την ποιότητα. Οι άνθρωποι είναι τέλειοι, άψογοι».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share