Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Η σπαρακτική στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα και σηκώνει το φέρετρο της (Video)

"Τσακίζουν" καρδιές οι στιγμές το τελευταίου αντίο στη Σκιάθο

29 Σεπτεμβρίου 2023 11:08
Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Η σπαρακτική στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα και σηκώνει το φέρετρο της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή την στιγμή στην Σκιάθο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικογένεια του αποχαιρετούν την μητέρα του, κα Ουρανία, με την σκηνή να είναι ανατριχιαστική όταν ο "Ντάνος" σηκώνει το φέρετρο της και ξεσπάσει σε κλάματα. Καταρρακωμένος πήρε την απόφαση να συνοδεύσει την μητέρα του με τα πόδια από το λιμάνι μέχρι την εκκλησία, που στις 12 η ώρα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία.

Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος ξεσπάει σε κλάματα σηκώνοντας το φέρετρο της μητέρα του

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν έφτασε η νεκροφόρα στην εκκλησία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξε την πόρτα και για μερικά δευτερόλεπτα στάθηκε όρθιος κοιτώντας το φέρετρο της και έβαλε τα κλάματα. Στη συνέχεια με βοήθεια σήκωσε το φέρετρο όπου μαζί με τον αδερφό του το μετέφεραν μέσα στην εκκλησία.

Συγκινεί κολλητή φίλη της μαμάς του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Μου είπε πως αυτή τη φορά δεν θα γυρίσει» - Τα τελευταία ανατριχιαστικά μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της (Video)

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/09) μια από τις πολύ καλές φίλες της μαμάς του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η κυρία Στέλλα με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε τα τελευταία ανατριχιαστικά μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της ενώ μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον γιο της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της μητέρας του Αγγελόπουλου.

«Μου είπε πως αυτή τη φορά δεν θα γυρίσει»

«Ο Γιώργος ήταν το καμάρι της, και τα δύο βέβαια, αλλά στον Γιώργο , είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία. Έπαιρνε ζωή από τον Γιώργο, ήταν δυνατός χαρακτήρας και περήφανη γυναίκα. Υπέφερε πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να της πω», είπε.

«Μου έστειλε το τελευταίο μήνυμα, τη ρώτησα πότε θα έρθει και μου είπε πως αυτή τη φορά δεν θα γυρίσει», είπε με δάκρυα στα μάτια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share