Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Συγκινεί η Γωγώ Μαστροκώστα: «Η γέννηση της κόρης μου και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα, δεν χάρηκα τις πρώτες της στιγμές»

«Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου»

27 Σεπτεμβρίου 2023 17:56
Συγκινεί η Γωγώ Μαστροκώστα: «Η γέννηση της κόρης μου και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα, δεν χάρηκα τις πρώτες της στιγμές»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γωγώ Μαστροκώστα είχε συγκινήσει στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας πως δεν χάρηκε τις πρώτες στιγμές της κόρης της, καθώς η γέννησή της και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα.

Το καλοκαίρι του 2010 η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού. Ήταν μόλις λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση τής κόρης της όταν η γνωστή γυμνάστρια – παρουσιάστρια διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον θηλασμό του μωρού της και είχε πόνους στο στήθος. Η διάγνωση έδειξε καρκίνο στο στήθος. Ακολούθησαν ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες και ειδική φαρμακευτική αγωγή, καθώς και δύο ταξίδια στο εξωτερικό. Όμως τα κατάφερε. Την ίδια στιγμή και ο Γιώργος Καραμίχος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα. Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει. Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας
Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη. Το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα σε όλο αυτό τον αγώνα είχε δίπλα της τον Τραιανό Δέλλα, τον οποίο αποκαλεί τον δικό της άγγελο.

«Κι ας μην είχα μαλλιά, κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν θεά. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share