Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Καθηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Ο ιστός είναι νεκρωμένος, είμαι σε φάση...»

«Ό, τι κάνω και σαν θεραπείες και σαν δουλειά, σχέσεις, επαφές, ο στόχος είναι αυτός, να μάθω να αγαπάω και να αγαπιέμαι»

25 Σεπτεμβρίου 2023 14:48
Καθηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Ο ιστός είναι νεκρωμένος, είμαι σε φάση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο περιοδικό Vita και καθήλωσε «Ο ιστός είναι νεκρωμένος, είμαι σε φάση άμυνας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός είπε πως στόχος του, σε ό,τι κάνει είναι να είναι ευτυχισμένος και πέρα από τον εαυτό του, να βοηθά και τους άλλους να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική τους ευτυχία.

«Η καλύτερη μέθοδος θεραπείας είναι η πάντα η πρόληψη. Πιάνω το σημείο της επέμβασης γύρω από τον αριστερό πνεύμονα και ακόμη ο συνδετικός ιστός είναι νεκρωμένος. Θέλει χρόνο για να ξυπνήσει, να αφυπνιστεί, είμαι σε φάση άμυνας» είπε αρχικά.

Γιώργος Καραμίχος
Γιώργος Καραμίχος

«Τελευταία στιγμή, φεύγοντας το πρωί από το σπίτι για το χειρουργείο σκεφτόμουν τι να πάρω μαζί μου, και είπα να πάρω ένα βιβλίο. Είδα τον Φαίδρο, και είπα να πάρω αυτό που είχα να το διαβάσω 25 χρόνια. Γενικώς, είναι ένα βιβλίο περί έρωτος. Ένα από αυτά που λέει, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε δουν να πέφτεις για να σε έχουν. Θέλουν να σε δουν να αρρωσταίνεις. Αυτό το διάβασα όντας άρρωστος» πρόσθεσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vita».

«Το ταξίδι νομίζω είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, και για να είμαστε ευτυχισμένοι ένας είναι ο δρόμος, να μάθουμε να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε καλύτερα. Ό, τι κάνω και σαν θεραπείες και σαν δουλειά, σχέσεις, επαφές, ο στόχος είναι αυτός, να μάθω να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Και να βοηθάω άλλο κόσμο αλλά και να βοηθάω τον εαυτό μου να έχει μια αντίληψη διαφορετική, να έρθω πιο κοντά στη ψυχική ισορροπία και ευτυχία» δήλωσε.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Αν ο καρκίνος επηρέαζε τους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα! Έκανα την επέμβαση στα γενέθλια της μητέρας μου» (Video)

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για την "μάχη" του με τον καρκίνο, μέσα από μία ανατριχιαστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ακόμα έχω ένα άσθμα γιατί μεγαλώνει ο πνεύμονας. Διαγνώστηκα με καρκίνο μέσα Μαρτίου και έκανα την επέμβαση 24 Μαρτίου στα γενέθλια της μητέρας μου. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, είχα γύρω μου τους καλύτερους γιατρούς και ανθρώπους. Δεν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες».

«Τυχαία το ανακάλυψα όταν πήγε να κάνει η κόρη μου εξετάσεις. Και κάναμε ακτινογραφία θώρακος και σπιρομέτρηση και είδαν μία σκιά. Μπορεί και μέρες να είχαν περάσει και να ήταν όλα διαφορετικά, αν είχε επηρεάσει ττους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα».

«Μετά τον καρκίνο άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Συνδέθηκα λίγο περισσότερο με το ζωώδες ένστικτο, το να μην εκτίθεμαι σε καταστάσεις που δεν αισθάνομαι ότι δεν είναι καλές για εμένα. Με έβλαψες, δεν χρειάζεται να σε έχω δίπλα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share