Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Κατάθεση ψυχής από τον Αλμπέρτο Μποτία: «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια...»

«Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου»

26 Σεπτεμβρίου 2023 16:15
Κατάθεση ψυχής από τον Αλμπέρτο Μποτία: «Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σοφίας Αλατζά στο κανάλι της στο YouTube παραχώρησε ο Αλμπέρτο Μποτία, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και εξομολογήσεις, μίλησε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά για την πατρότητα που τον έκανε να δει τη ζωή με διαφορετικά μάτια, την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τα συναισθήματα που του δημιούργησε η έλευση του μικρού του γιου. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σώμα της μετά τη γέννα.

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και με όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα ως πατέρας στον γιο μου, όπως μου δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου», δηλώνει ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Θέλω να είμαι κάθε μέρα καλός άνθρωπος και να βελτιώνομαι», τονίζει ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς.

«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένειά μου και να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αποσυγκεντρώνεσαι λίγο αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια», παραδέχεται κλείνοντας ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ζευγάρι με την Ελένη Φουρέιρα από το 2015, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο έγιναν για πρώτοι φορά γονείς, αφού η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share