Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σαν να μην γέννησε ποτέ: H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει δύο μήνες μετά τη γέννα και μας δείχνει το σώμα της

Αψεγάδιαστο!

10 Απριλίου 2023 16:04
Σαν να μην γέννησε ποτέ: H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει δύο μήνες μετά τη γέννα και μας δείχνει το σώμα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στα καλύτερα της και περνάει τον χρόνο της με το νεογέννητο μωράκι της. Μάλιστα η λαμπερή τραγουδίστρια σε μια πρόσφατη ανάρτηση της μας έδειξε το σώμα της και μείναμε άφωνοι με τη σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια προσπαθεί να συνδυάσει τα επαγγελματικά της με την μητρότητα και όπως φαίνεται τα πάει περίφημα. Εδώ και λίγες εβδομάδες μάλιστα, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το απόγευμα της Κυριακής 9/4, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια, παράλληλα όμως, πόζαρε στο Instagram δείχνοντας πώς είναι το σώμα της περίπου δύο μήνες μετά τον ερχομό του γιου της.

Στα στιγμιότυπα φαίνεται η κοιλιά της ενώ το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως, αφού η ίδια φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

«Το μωρό μοιάζει...» - Αποκαλύψεις από τον μαιευτήρα της Ελένης Φουρέιρα (Video)

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους και είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς. Ο γυναικολόγος της, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο Happy Day και έδωσε λεπτομέρειες.

«Στις 6 το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο, στις 15.20 ήρθε το μωρό και έκανε έναν φυσιολογικότατο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, γεννήθηκε ένα παιδάκι 2.900, υγιέστατο, πανέμορφο. Τα συναισθήματά της; Πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Μοιάζει και στους δύο αλλά το μουτράκι είναι Μποτία» επιβεβαίωσε ο γιατρός.

«Ο Αλμπέρτο συμμετείχε πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που εκτός του ότι είχε φροντίσει τη φυσική της κατάσταση είναι ψυχικά πολύ δυνατή. Περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία. Ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος η Ελένη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Με έπαιρνε λίγα παραπάνω τηλεφωνάκια τα βράδια» είπε μεταξύ άλλων. Πιστεύω μεθαύριο θα βγουν» τόνισε ο γιατρός.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share