Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Καρφάρα από την Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό: «Έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή... φτάνει τώρα» (Video)

«Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού. Μετά από 5 χρόνια...»

24 Σεπτεμβρίου 2023 12:22
Καρφάρα από την Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό: «Έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή... φτάνει τώρα» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καρφάρα έριξε η Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό. Συγκεκιρμένα, πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 η Ναταλία Γερμανού για έκτη χρονιά στο «Καλύτερα δε Γίνεται». Επίσης, "κάγκελο" έμεινε η Μαρία Ιωαννίδου με μία φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, η κάμερα της εκπομπής “I Love Sou Kou” συνάντησε της παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της η οποία μίλησε για το άγχος, τον ανταγωνισμό με τον Κώστα Τσουρό αλλά και το ενδεχόμενο κάποιος άλλος συνεργάτης να κάνει ένα αντίστοιχο τηλεοπτικό βήμα.

«Εγώ ομολογώ ότι είχα πάρα πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα, το είπα κιόλας στο ξεκίνημα. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, το άγχος παραμένει τουλάχιστον για την πρώτη ώρα. Μετά νομίζω χαλαρώσαμε», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του «I Love Σου Κου».

«Με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αντέξω τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμα. Όταν πετύχει η χημεία, όταν δέσουν τα υλικά, δεν θες να τα χαλάσεις», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή... φτάνει τώρα»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στο ενδεχόμενο κάποιος ακόμη από τους συνεργάτες της – όπως έκανε φέτος ο Κώστας Τσουρός – να φύγει από την εκπομπή για να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον κάτι δικό του, η Ναταλία Γερμανού γέλασε με νόημα και σημείωσε χαριτολογώντας:

«Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού. Τελείωσε, έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή… φτάνει τώρα! Μετά από 5 χρόνια ο άλλος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share