Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Οι απειλές πίσω από το χαμόγελό της: Η μαύρη σελίδα της ζωής της Σοφίας Χατζηπαντελή που θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει (Video)

«Είναι αηδιαστικό, αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως...»

21 Σεπτεμβρίου 2023 14:26
Οι απειλές πίσω από το χαμόγελό της: Η μαύρη σελίδα της ζωής της Σοφίας Χατζηπαντελή που θέλει οπωσδήποτε να ξεχάσει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δεχτεί "πόλεμο", τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, για την ιδιαίτερη εμφάνιση που έχει και συγκεκριμένα για το ενωμένο φρύδι της.

Μπορεί το διεθνούς φήμης μοντέλο να έγινε γνωστό στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της ως guest στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 για τη φάση των οντισιόν, αλλά στο εξωτερικό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της, αν και η πορεία της προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη.

Οι απειλές που δεχόταν η Σοφία Χατζηπαντελή

Η ίδια είχε θίξει, πριν από μερικά χρόνια, στη βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain», το θέμα των αρνητικών κριτικών που δέχεται, οι οποίες μάλιστα φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν τη ζωή της.

Όπως είχε υπογραμμίσει «δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου και καλά για αστείο, αλλά νομίζω αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Σίγουρα δέχομαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις για την εμφάνισή μου. Δεν πρόκειται να κάτσω και να σας πω πως πολλές από αυτές είναι θετικές, γιατί αυτό δεν είναι ο λόγος που μιλάω.

Οι περισσότερες αντιδράσεις που δέχομαι είναι αρνητικές. Είναι αηδιαστικό, αλλά κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιος, κάπου έχει μάθει να σκέφτεται πως η εμφάνισή μου είναι μη αποδεκτή, και αυτό τον οδηγεί στο σημείο να απειλήσει τη ζωή μου».

Ωστόσο, η ίδια άφησε πίσω της αυτή τη μαύρη σελίδα της ζωή της και με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.

"Απασφάλισε" η Σοφία Χατζηπαντελή: «Επειδή έχω 2-3 τρίχες ανάμεσα στα μάτια...» (Video)

H Σοφία Χατζηπαντελή, που είδαμε στις οντισιόν του GNTM, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποχώρηση της από το GNTM, στην εκπομπή «Γεια σου». Παράλληλα, το διάσημο μοντέλο προχώρησε σε ακόμα μια αλλαγή στην εμφάνιση της που μας άφησε άφωνους.

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες.

Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους;

Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια», πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share