Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έφυγε από το GNTM και το πέταξε από πάνω της: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή! (photos)

Ακόμα μια εκκεντρική εμφάνιση από την πρώην κριτή του ριάλιτι

8 Οκτωβρίου 2022 21:45
Έφυγε από το GNTM και το πέταξε από πάνω της: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμη μια φορά το μοντέλο κατάφερε να συζητηθεί καθώς δύσκολα μπορεί κάποιος να φτάσει τις εκκεντρικές εμφανίσεις της. Το διάσημο μοντέλο προχώρησε σε ακόμα μια αλλαγή στην εμφάνιση της που μας άφησε άφωνους.

Παρελθόν αποτελεί από το GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή μόνο για το στάδιο των auditions, το οποίο έφτασε αισίως στο τέλος του.

Το εκκεντρικό μοντέλο με τα έντονα, ενωμένα φρύδια μοιάζει να συνετέλεσε πολύ στην επιτυχία του νέου κύκλου του ριάλιτι, καθώς τόσο η εικόνα της όσο και οι ατελείωτες ατάκες της, γίνονταν πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Δείτε επίσης: Η τραγωδία πίσω από το χαμόγελό της: Το άγνωστο παρελθόν που θέλει να ξεχάσει δια παντός η Σοφία Χατζηπαντελή

Τώρα, μετά το τέλος της από το ριάλιτι του Star, η πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή προχώρησε σε μία ακόμα εκκεντρική αλλαγή στην εικόνα της, αλλάζοντας για ακόμα μία φορά το χρώμα των μαλλιών της.

Με ξανθοπράσινα μαλλιά και χτένισμα α λα Φρίντα Κάλο

Το μελαχρινό αποτελεί παρελθόν για την ίδια, με τη νέα της φωτογραφία στο instagram να την απεικονίζει με… ξανθοπράσινο χρώμα στα μαλλιά της και έντονο, κατακόκκινο κραγιόν.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δώσει όνομα στο μονόφρυδό της

Έχει σκοπό της να σπάσει τις νόρμες της μόδας και υποστηρίζει με πάθος τη διαφορετικότητα. Είτε αυτό εστιάζει στο δικό της... δωρικό μονόφρυδο είτε στα επιπλέον κιλά ορισμένων κοριτσιών που εμφανίστηκαν στο GNTM και ως guest κριτής τα στήριξε με πάθος, η ίδια προωθεί την ομορφιά πέρα από καλούπια και μας προτρέπει να μοιάζουμε όπως θέλουμε αρκεί να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Αυτοί μάλλον είναι και οι λόγοι που έφεραν την Σοφία Χατζηπαντελή σε σύγκρουση με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, αλλά την έκαναν να αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό, που έπαθε μαζί της... κόλλημα και τώρα... Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share