Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Δεν λέγεται Κασσελάκης! Αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του Στέφανου - Η αποκάλυψη της θείας του (Video)

«Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν ακούσαμε ότι βάζει υποψηφιότητα»

21 Σεπτεμβρίου 2023 13:48
Δεν λέγεται Κασσελάκης! Αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του Στέφανου - Η αποκάλυψη της θείας του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πλούσιο ρεπορτάζ για τον Στέφανο Κασσελάκη είχε η εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας ότι το "Κασσελάκης" δεν είναι το πραγματικό του επίθετο σύμφωνα με όσα είπε η θεία του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια είναι η "αυλή" του Στέφανου Κασσελάκη, ποιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν για την προεδρία του κόμματος

Αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο του Στέφανου Κασσελάκη

«Είναι γιος του αδελφού του πατέρα μου. Ήταν μεγάλη οικογένεια στην Κρήτη. Κάποιος πρόγονος ήταν κασελάς, έφτιαχνε κασέλες. και έμεινε Κασσελάκης.

Τα μάτια του είναι γαλαζωπά λόγω της οικογένειας. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν ακούσαμε ότι βάζει υποψηφιότητα. Του εύχομαι τα καλύτερα» ανέφερε.

Στέλιος Κασσελάκης: «Όταν ήταν μικρός...» - Στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής του Στέφανου μέσα από τα λόγια του αδερφού του (Video)

Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, μίλησε για πρώτη φορά για εκείνον και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του. Παράλληλα, αποκαλύψεις έκανε για το παρελθόν του Στέφανου πρώην βουλευτής της ΝΔ και συγγενής του.

«Όταν ήταν μικρός...»

«Είμαι μεγαλύτερος κατά 8 χρόνια από τον Στέφανο. Όταν ήταν μικρός ήταν ένα άτακτο παιδάκι, τον κυνηγούσα σε όλο το σπίτι πάρα πολλές φορές και τελικά εγώ έτρωγα το ξύλο τις περισσότερες φορές από τους γονείς μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κασσελάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εγώ είμαι αυτός που τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω έχω πρόβλημα. Είναι πάντα εκεί για εμένα. Όταν εκείνος έχει θέμα το καταλαβαίνω από τη φωνή του κατευθείαν. Ποτέ δεν μου λέει ότι έχει θέμα», τόνισε.

Για την οικογένειά τους: «Όλα αυτά που έγιναν με την οικογένειά μου, ευτυχώς έγιναν όταν ήμουν ήδη στο εξωτερικό. Ο Στέφανος δυστυχώς πέρασε πάρα πολύ δύσκολα».

Για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας: «Μου το είπε λίγο πριν το ανακοινώσει. Του λέω “είσαι τρελός”. Εγωιστικά τον ήθελα κοντά μου στην Αμερική. Προφανώς και στεναχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια για την οικογένειά μου».

«Του είπα ότι "σ’ αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και να έχεις στη ζωή σου"»

Για τη στιγμή που του παρουσίασε τον σύντροφό του, Tyler: «Του είπα ότι “σ’ αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και να έχεις στη ζωή σου”. Η μητέρα μας υπάρχει περίπτωση να έρθει, απλά φοβάται και τα media. Όλη αυτή η φήμη ίσως είναι πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share