Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Η νοοτροπία μας φταίει για όλα! Αν ντρεπόμαστε όλοι...» - Έκρηξη οργής από τον Γιώργο Λιάγκα για την δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon (photo)

«Σε μια κοινωνία ταξική, τοξική, άδικη, παρτακισμού και ωχαδερφισμού. Με σωτήρες που μιλάνε και υπόσχονται την ευδαιμονία μας...»

10 Σεπτεμβρίου 2023 13:07
«Η νοοτροπία μας φταίει για όλα! Αν ντρεπόμαστε όλοι...» - Έκρηξη οργής από τον Γιώργο Λιάγκα για την δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έκρηξη οργής από τον Γιώργο Λιάγκα για την δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon με τον παρουσιαστή να προβαίνει σε μία ανάρτηση «κόλαφος». Επίσης, συγκλονιστική είναι η περιγραφή από επιβάτη του Blue Horizon, σχετικά με όσα ανέφερε για τη στιγμή που πέθαινε ο 36χρονoς Αντώνης στο λιμάνι του Πειραιά.

«Η νοοτροπία μας φταίει για όλα! Αν ντρεπόμαστε όλοι...»

«Πέσαμε πάλι από σύννεφα… Έπρεπε να θυσιαστεί ακόμα ένας, για να καταλάβουμε ότι η νοοτροπία μας φταίει για όλα … Σε μια κοινωνία ταξική, τοξική, άδικη, παρτακισμού και ωχαδερφισμού. Με σωτήρες που μιλάνε και υπόσχονται την ευδαιμονία μας και όχι την ευτυχία μας.

Αν σήμερα ντρεπόμαστε όλοι λίγο, γιατί αναγνωρίζουμε… τον Έλληνα σε αυτούς που ήταν έτοιμοι να πουν ότι δεν έφταιγαν, αν δεν υπήρχε η κάμερα που τους κατέγραφε, είναι μια καλή αρχή. Έστω και αργά. Έστω και με μια ακόμα θυσία. Κρίμα για το παιδί», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Έκρηξη οργής από τον Γιώργο Λιάγκα για την δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon

Κούλα Αμουρτίδου: «Αναίσθητα γ@μ@ρι@ χωρίς ψυχή και καρδιά! Αντώνη μου σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου» - Οργισμένη ανάρτηση από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη (photo)

Σπαρακτική αλλά και οργισμένη είναι η ανάρτηση που έκανε την ημέρα της κηδείας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Ο πνιγμός του άτυχου άνδρα στον Πειραιά θύμισε στην Κούλα Αρμουτίδου τη δολοφονία της κόρης της στη Ρόδο.

"Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου" έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση και χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για το πλήρωμα του Blue Horizon που έσπρωξε τον 36χρονο ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Τέλος, η Κούλα Αρμουτίδου ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και την αλλαγή του νομικού πλαισίου.

«Αναίσθητα γ@μ@ρι@ χωρίς ψυχή και καρδιά! Αντώνη μου σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου»

«Αντώνη μου, παιδάκι μου, σε νιώθω παιδί μου γιατί σε πετάξανε σα σκουπίδι όπως το κοριτσάκι μου.
Δε σκεφτήκανε στιγμή τι κάνουν;

Αναίσθητα γομάρια χωρίς ψυχή και καρδιά. Ρε οι ναυτικοί σώζουν ζωές δεν δολοφονούν. Σκεφτήκατε στιγμή τι κάνατε; Γυρίσατε μάλιστα, απαθέστατα την πλάτη σας.

Πνιγόταν το παλληκάρι και εσείς συνεχίζατε το ταξίδι σας, σαν να μην συνέβαινε κάτι. Τι ψυχές έχετε; Τι διεστραμμένα μυαλά; Πόσο απάνθρωπα δίποδα είστε; Έχετε παιδιά; θα ήταν καλό, κατά τον ίδιο τρόπο να χάσετε τα παιδιά σας;

Ελάτε να σας πω, πως είναι να δολοφονούν το παιδί σου. Ελάτε να δείτε, δολοφόνοι, πως υπάρχουμε σ' αυτή την παλιοζωή.

Θέλω την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Αντώνη. Περιμένω εναγωνίως. Περιμένω να αλλάξουν τους Νόμους, εδώ και τώρα. Ίσως είναι και πολύ αργά σήμερα.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΤΕΣ»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share