Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο μου, φοβάμαι!» Η Νατάσα Θεοδωρίδου φωνάζει όχι στις πλαστικές και μεγαλώνει φυσικά

«Φοβάμαι τα ενέσιμα...»

3 Σεπτεμβρίου 2023 16:38
«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο μου, φοβάμαι!» Η Νατάσα Θεοδωρίδου φωνάζει όχι στις πλαστικές και μεγαλώνει φυσικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έδωσε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξή στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Μιλώντας μεταξύ άλλων, για τις πλαστικές επεμβάσεις, τον Γιώργο Θεοφάνους και το τραγούδι “Φεγγάρι”, που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική διαφήμιση και προκάλεσε αντιδράσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως δεν παρεμβαίνει στο πρόσωπό της, καθώς φοβάται.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι»

Η πετυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια, μιλώντας για το “Φεγγάρι”, επισήμανε πως: «Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα, γιατί τα τραγούδια έχουν μια αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω κι αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Τι δήλωσε σχετικά με τις πλαστικές;

Για τις πλαστικές που ακούγεται κατά καιρούς ότι της έχει κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος, απαντά η Νατάσα Θεοδωρίδου:

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας…Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι…τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα…Δεν είμαι αρνητική καθόλου…η ομορφιά είναι ωραία», τόνισε η διάσημη τραγουδίστρια.

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Δείτε την συνέντευξη της παρακάτω

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share