Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπακοδήμου: «Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που...» - Το μήνυμα στήριξης στη Σάσα Σταμάτη (photo)

«Εκείνη ρίχνει φως σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν και τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

31 Αυγούστου 2023 11:55
Μαρία Μπακοδήμου: «Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που...» - Το μήνυμα στήριξης στη Σάσα Σταμάτη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μήνυμα στήριξης στη Σάσα Σταμάτη έστειλε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την εξομολόγηση ψυχής της δημοσιογράφου ότι κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο και ψυχίατρο.

«Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που...»

«Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται και ποια ανάγκη σας καλύπτεται να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που δηλώνει αδυναμία. Εκείνη ρίχνει φως σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν και τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση».

Σοκάρει η Σάσα Σταμάτη: «Δεν ξέρω τι θα έκανα στον εαυτό μου...» - Εξομολόγηση καρδιάς για την βοήθεια που ζήτησε από ψυχίατρο

Τη βοήθεια ψυχολόγου και ψυχιάτρου έχει ζητήσει η Σάσα Σταμάτη για να σταθεί ξανά στα πόδια της, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, με μια φωτογραφία στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου.

Η δημοσιογράφος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς, ενώ ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη από όλο τον κόσμο για το περιστατικό στο θέατρο.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος να πάω να κάνω πάνελ σε εκπομπές. Χτύπησε το τηλέφωνό μου, το έχω κάνει και το έχω εξαντλήσει όμως. Θέλω να κάνω κάτι άλλο. Όνειρό μου είναι να κάνω ένα σατιρικό δελτίο ειδήσεων. Δουλεύω στον όμιλο των Παραπολιτικών, είμαι σε δύο εφημερίδες κι ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι στη Μάνδρα, αν ήμουν στο ενοίκιο αναγκαστηκά θα πήγαινα στην τηλεόραση».

Για την ανάρτησή της τόνισε: «Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα. Πέρασα δύσκολα. Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη, αναγκάστηκα να του κάνω εγκλεισμό δύο φορές στο ψυχιατρείο. Ήταν πολύ δύσκολο. Είχε φύγει από το σπίτι, οι δικοί μου δεν ήθελαν και έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση. Η αστυνομία τον είχε βρει στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητό του, να κοιμάται».

«Δεν ξέρω τι θα έκανα στον εαυτό μου…»

«Βλέπουμε κι ακούμε, βίασε, σκότωσε, οι άνθρωποι δεν πάνε στον γιατρό. Αν πήγαιναν δεν θα είχαμε όλα αυτά τα πράγματα. Η αφορμή είναι ότι κλάταρα κάποια στιγμή. Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης.

Μια Κυριακή με πήραν τηλέφωνο ότι δεν είναι καλά. Έδινα όλο το μισθό μου εκεί. Μου είπαν ότι δεν είναι καλά και τους είπα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκεί μου είπαν ότι δεν είχε νεφρά, είχε να φάει και να πιει νερό ένα μήνα. Ξεκινήσαμε αιμοκάθαρση και μετά κόλλησε covid κι έφυγε. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε. Είμαι περήφανη για τη μάνα μου που του στάθηκε μέχρι τελευταία στιγμή», εξήγησε.

«Για ηθικούς λόγους έκανα αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, αν πάρουμε θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη», ξεκαθάρισε και συνέχισε:

«Υπήρξαν και κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις. Ξύπνησα ένα πρωί και είχα μουδιάσει ολόκληρη. Πήγα με τις πιτζάμες στο Θριάσιο και με ταχυπαλμίες. Με επανέφεραν, ανθρώπινα πράγματα».

Εξομολόγηση καρδιάς από την Σάσα Σταμάτη για την βοήθεια που ζήτησε από ψυχίατρο

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στη ζωή μου και τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από τους καλλιτέχνες, από την υπουργό Πολιτισμού, την Κυβέρνηση γι αυτό που έγινε στο θέατρο. Ήταν λάθος μου.

Αγαπώ τους ηθοποιούς, τους λατρεύω και ζητώ δημόσια συγγνώμη. Κάποιοι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, απλά έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Έκανα λάθος και το πλήρωσα, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο και αν δεν είχα τον εκδότη μου δεν ξέρω που θα ήμουν και τι θα έκανα στον εαυτό μου. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα και ευχαριστώ όλους όσους με πήραν και με υποστήριξαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share