Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Ερωτευμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος - Η "καρδούλα" και η φωτογραφία που μοιράστηκε από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου άνδρα

26 Αυγούστου 2023 14:28
Ερωτευμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος - Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι εδώ και λίγους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς μετά τον πρόσφατο χωρισμό, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέο άνδρα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της, τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει, αφού προς το παρών ποζάρει μαζί τους σε φωτογραφίες, χωρίς όμως, να δείχνει το πρόσωπό του. Το ζευγάρι έχει ταξιδέψει σε αρκετά νησιά όλο το καλοκαίρι, ενώ τώρα περνούν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στη Σαντορίνη, γεγονός που αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από τα social media.

Η "καρδούλα" και η φωτογραφία που μοιράστηκε από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

H ίδια μάλιστα, ανήρτησε και μια νέα φωτογραφία με τον σύντροφός της, για μια ακόμη φορά όμως, πρόσθεσε μια καρδούλα πάνω στο πρόσωπό τους. Όπως φαίνεται αυτή τη φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλει να προστατέψει την προσωπική της ζωή, αφού στην τελευταία της σχέση τα πράγματα πήραν μεγαλύτερη διάσταση.

Αυτός είναι  ο νέος σύντροφος της Ευρυδίκης Παπαδοπουλου

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο Μαρτίκας πρώτα την έπεφτε σε μένα και μετά πήγε στην Βρισηίδα»

Στο πάρτι του Down Town έδωσε το παρών η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα». Στις δηλώσεις της απάντησε, γι’ ακόμα μία φορά, για την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, αναφέροντας πως ο φαρμακοποιός την έπεφτε πρώτα σε αυτήν.

«Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα δύο πρόσωπα. Μόνο το στήθος μου δεν έβγαλα πέρυσι να θηλάσω τη Βρισηίδα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Τι κακό έκανα πια για να βάλλομαι τόσο πολύ; Όπου πηγαίνω με ρωτάνε για το ζεύγος. Πραγματικά αρνούμαι», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε στη συνέχεια: «Με ρωτούν στο δρόμο αν η σχέση τους είναι αληθινή, αν θα κάνουν παιδιά. Μακάρι να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Εγώ τους έκανα το προξενιό. Δεν θυμάσαι που πρώτα την έπεφτε σε μένα ο Μαρτίκας και μετά πήγε σε εκείνη;».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share