Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του» - Κραυγή απόγνωσης από τον Γιώργο Αυτιά

Η επίκληση στα Θεία για την κατάσταση των πυρκαγιών στη χώρα

24 Αυγούστου 2023 11:28
«Ο Θεός να βάλει το χέρι του» - Κραυγή απόγνωσης από τον Γιώργο Αυτιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ο Γιώργος Αυτιάς μπήκε στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης αναλαμβάνοντας το Newsroom της Πέμπτης παρότι έχει εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα ξεκίνησε την εκπομπή με επίκληση στα Θεία για την κατάσταση των πυρκαγιών στη χώρα.

Κραυγή απόγνωσης από τον Γιώργο Αυτιά

«Μια μεγάλη μάχη νωρίς το πρωί. Να δούμε πώς θα πάει η μέρα σήμερα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Αυτιάς: «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα»

Ο Γιώργος Αυτιάς έκανε ένα άστοχο σχόλιο, αναφερόμενος σε μία γυναίκα που είπε πως δεν θα φάει, για να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος. «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και προκάλεσε αντιδράσεις.

Τι είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του

Ειδικότερα, με λάθος τρόπο σχολίασε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, το Σαββατοκύριακο, ένα video που έδειξε σήμερα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του Γιώργου Αυτιά, που στέκεται στο πλευρό του εδώ και δεκάδες χρόνια.

Ο δημοσιογράφος παρουσίασε τη δήλωση μιας γυναίκας για τον λογαριασμό ρεύματος, η οποία υπογράμμισε «δεν θα φάω δύο εβδομάδες για να το πληρώσω, γιατί με κυνηγάει. Το φαΐ μπορώ να το σταματήσω».

Η άστοχη τοποθέτηση του Γιώργου Αυτιά

Αντί λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς να αναφερθεί στην τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί πολίτες από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής, επεσήμανε «αυτό ήταν γροθιά στο στομάχι. Υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share