Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γιάννης Κατινάκης: «Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...» - Ξεσπά για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε (Video)

«Παλιότερα υπήρχε πολύ μεγαλύτερος φόβος... Παλιότερα μπορεί να μην ήθελα να βγω καν από το σπίτι μου»

16 Αυγούστου 2023 12:46
Γιάννης Κατινάκης: «Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...» - Ξεσπά για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας από άγνωστο, μίλησε ο Γιάννης Κατινάκης σήμερα μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι yes» όπου βρέθηκε καλεσμένος. Ο Γιάννης Κατινάκης αφού περιέγραψε το περιστατικό επισήμανε πως κανείς από όσους βρίσκονταν εκεί κοντά, δεν παρενέβη. Παράλληλα, δείτε εδώ την ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου με φούστα και top που έκανε θραύση!

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...»

«Δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους γύρω. Βέβαια, αν μπορώ να βρω μια δικαιολογία γι’ αυτό, είναι ότι επειδή εγώ δεν κοντοστάθηκα ούτε ένα λεπτό για να απαντήσω επειδή φοβήθηκα, όλο αυτό διήρκησε λίγο. Επομένως μπορεί να μην πρόλαβε να έρθει κάποιος αλλά δεν άκουσα και κανέναν να φωνάζει να πει “τι κάνεις εκεί;”» είπε ο Γιάννης Κατινάκης.

«Δε σοκαρίστηκα από αυτό που έγινε γιατί είναι κάτι που κι εγώ και πολλά παιδιά εκεί έξω το έχουμε ζήσει πολλές φορές στη ζωή μας. Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές… Μου έχουν τύχει και πολύ χειρότερα περιστατικά αλλά αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είμαι ένας άνθρωπος, το έχω πει πολλές φορές, που φοβάμαι να κυκλοφορήσω στα Μ.Μ.Μ γιατί θέλω να αποφύγω τέτοιους ανθρώπους και τέτοιες συμπεριφορές. Οπότε εδώ και 3 ίσως και 4 χρόνια κυκλοφορώ μόνο με ταξί…» πρόσθεσε.

«Η αντίδρασή μου σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η ίδια ανά τα χρόνια… Θα σου πω για τον Γιάννη του σήμερα ότι κανένας δε μπορεί να με κάνει να χάσω το χαμόγελό μου γιατί έχω δουλέψει πολύ για να χτίσω μια αυτοπεποίθηση, ένα τείχος… Παλιότερα υπήρχε πολύ μεγαλύτερος φόβος… Παλιότερα μπορεί να μην ήθελα να βγω καν από το σπίτι μου» συνέχισε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Κατινάκης.

«Δεν κάλεσα κατευθείαν την αστυνομία… Με κάλεσε η αστυυνομία μια μέρα μετά, βρήκε το τηλέφωνό μου και με κάλεσε. Του εξέφρασα τους φόβους μου. Με βρήκε μέσα από το βίντεο… Με έκανε να νιώσω ασφάλεια» είπε ακόμα ο Γιάννης Κατινάκης.

Τέλος ο Γιάννης Κατινάκης είπε, «Όπως σας είπα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Ήταν όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πραγματικά τρελάθηκα. Είπα ότι θα το γνωστοποιήσω και θα το φτάσω στο τέρμα… Θέλω αυτός ο άνθρωπος να ανοίξει την τηλεόρασή του, το κινητό του και να με βλέπει παντού, να καταλάβει ότι δεν υπάρχει ανοχή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share