Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Γιατί μας τον δείχνεις συνέχεια;»: Η ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου με φούστα και top που έκανε θραύση!

Σε δύο φωτογραφίες φαίνεται ο Θέμης να ποζάρει από μπροστά φορώντας ένα κοντό τοπάκι με ραντάκια και μία επίσης κοντή φούστα με λουριά που έδεναν σε ψηλές κάλτσες ως το γόνατο

9 Αυγούστου 2023 14:33
«Γιατί μας τον δείχνεις συνέχεια;»: Η ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου με φούστα και top που έκανε θραύση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aκόμα μία φορά ο πρώην παίκτης του Big Brother και γνωστός youtuber, Θέμης Κανέλλος κατάφερε με μία ανάρτησή του να προκαλέσει πληθώρα αντικρουόμενων σχολίων γύρω από το περιεχόμενό της, φτάνοντας από την ακραία υποστήριξη στο απόλυτο «κράξιμο».

Αφορμή υπήρξε μία ανάρτηση του Themicorn στο Instagram του στην οποία εμπεριέχονται ένα βίντεο και δυο φωτογραφίες. Και στις δύο φωτογραφίες φαίνεται ο Θέμης να ποζάρει από μπροστά φορώντας ένα κοντό τοπάκι με ραντάκια και μία επίσης κοντή φούστα με λουριά που έδεναν σε ψηλές κάλτσες ως το γόνατο.

Αντίθετα στο βίντεο ο Θέμης ποζάρει πλάτη δείχνοντας την πίσω του όψη η οποία δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία. Ειδικά αυτό το πλάνο ξεσήκωσε αρκετούς από τους σχολιαστές που έφτασαν όχι απλά να κατακρίνουν ακόμα μία εμφάνισή του ως ντροπιαστική και χυδαία.

Φυσικά υπήρξαν και οι υποστηρικτές του που λάτρεψαν τις στιλιστικές του επιλογές με το κοινό της ανάρτησης να μοιράζεται στα δύο.

Τα πλάνα ήταν από κάποιο κλαμπ της Ίμπιζα της Ισπανίας, όπου ταξίδεψε ο youtuber, και στην ανάρτηση έγραφε «Twinkle, twinkle little star… point me to the nearest bar »

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share